Loretta Schrijver pakt Glennis Grace aan: ‘Dit is niet leuk van je!’

Loretta Schrijver vindt het niet netjes dat Glennis Grace haar vingers in de oren stopt als een kandidaat in The Voice of Holland niet goed genoeg zingt. Dat heeft ze aan haar laten weten in Koffietijd.

Glennis Grace en Loretta Schrijver © RTL

Glennis Grace maakte vrijdagavond haar debuut als coach in The Voice of Holland. De Whitney Houston-imitator gedroeg zich tegen een van de kandidaten buitengewoon hooghartig. Kandidate Niene zong weliswaar vals, maar de manier waarop zij door Glennis behandeld werd, schoot bij veel mensen in het verkeerde keelgat.

‘Niet leuk van jou’

Niet alleen stopte Glennis tijdens het optreden haar vingers in de oren, ook besloot ze Niene na afloop direct af te kraken, zónder gewoon eerst even haar naam te vragen. Niet netjes, vindt Koffietijd-presentatrice Loretta Schrijver dat. En dat heeft ze Glennis gisteren laten weten in de studio van Koffietijd, waar de zangeres te gast was.

Loretta: “Nou heb ik het gekeken en toen zag ik op een gegeven moment – en dat vond ik dan weer niet leuk van de jury, en ik moet zeggen: dat vond ik ook van jou niet zo leuk – dat je met je vingers in de oren ging zitten. Maar er was bijvoorbeeld ook een moment met Ali B.”

‘Ali, doe dit niet’

Welk moment met Ali? “Er was een jongen die een beetje heavy metal zong en geen van jullie draaide. Die jongen gaat heel beteuterd af, wat ik snap, en dan doet Ali hem na. Dan denk ik: Ali, dat moet je níet doen, want dat vind ik niet leuk.”

Glennis: “Ik zal het zeggen tegen hem. Hahaha.”

Loretta: “Het is al moeilijk genoeg.”

Murw

Glennis: “Ja, dat is het ook. Maar je moet je voorstellen: we zitten daar meestal drie dagen achter elkaar en dan is het alleen maar talenten, talenten, talenten die er voorbijkomen. Soms word je ook wel eens murw. Je moet ook een beetje de grap erin houden en the joke. Maar ik begrijp wel wat je bedoelt.”

Loretta: “Het is ook een beetje het respect voor de kandidaat, maar nu zeg ik het tegen jou. Ik moet het inderdaad tegen Ali zeggen dit. Het is wel een beetje een glijdende schaal, het is wel gevaarlijk. Waar is het kritiek en waar ga je grappen maken over iemand?”

Kinderachtig

Glennis: “Ja, het is heftig. Soms kijk ik het ook wel eens terug, inderdaad ook dat ik mijn vingers in mijn oren deed, maar dat is echt omdat je het niet trekt. Op dat moment was het mijn vingers in de oren. Heel kinderachtig eigenlijk!”

Loretta: “Als ik iemand vals hoor zingen, dan word ik niet zo heel blij. Dan gebeurt er iets in mijn lichaam en dat kan ik niet tegenhouden; dan gooi ik er soms wel eens wat uit.”

Vingers in oren

Glennis tijdens The Voice met de vingers in haar oren:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen