‘Leontine Borsato zou The Masked Singer nu hebben geweigerd’

Het was een complete verrassing: Leontine Borsato, de vrouw van de controversiële zanger Marco Borsato, kwam op oudejaarsavond uit een van de pakken in The Masked Singer. Baalt ze hiervan?

Leontine Borsato © RTL

Leontine Borsato houdt momenteel een maandenlange mediastilte, omdat haar man Marco Borsato wordt beschuldigd van het misbruiken van een minderjarig meisje. Zij wist stiekem al anderhalf jaar lang van het vermeende misbruik, weet showbizzhyena Yvonne Coldeweijer. Hoe Leontine nu in deze kwestie staat, is volstrekt onduidelijk.

Leontine bubbelt

Terwijl ze middenin haar mediapauze zit, dook Leontine op oudejaarsavond ineens op in de RTL-hit The Masked Singer. Ze zong daarin nogal toepasselijk het liedje Womanizer, terwijl ze zich voortbewoog in een champagnepak. “Het is een bewogen jaar geweest met ups en downs, maar nu bubbelt en tintelt dit flesje weer als vanouds”, sprak ze vermomd.

Leontine is weer als vanouds aan het bubbelen en tintelen? Het is evident dat deze oudejaarsaflevering van The Masked Singer láng geleden is opgenomen, nog voordat de hele Borsato-bom barstte. Een beetje vreemd is het wel, zegt tv-kenner Rob Goossens aan de desk van RTL Boulevard.

Ongemakkelijk

Rob kreeg ongemakkelijke gevoelens bij de uitzending. “Ik moet zeggen dat ik het wel heel ongemakkelijk vond dat Leontine uit het pak kwam. Ik denk ook niet dat zij had meegedaan als de opnames waren geweest nadat al het nieuws over Marco Borsato naar buiten was gekomen. Maar ja, het stond nou eenmaal op tape.”

Je kunt moeilijk de aflevering op de plank laten liggen, aldus Rob. “Je moet er wat mee, ze heeft het goed gedaan en ik vond het een leuk optreden. Wat dat betreft haalde het ook wel iets van de scherpe randjes af.”

Straf uitgedrukt

Het is onduidelijk of Leontine heeft geprobeerd om de uitzending tegen te houden. Vivienne van den Assem tegen Rob: “Heb je het gevoel dat daar nog iets mee gedaan is?”

Rob: “Dat heb ik geprobeerd uit te zoeken. Ik vond in elk geval de hints gek. Ze zei op een gegeven moment: ‘Ik heb een jaar vol ups en downs, maar nu gaat het weer.’ Ik dacht: dat vind ik wel een beetje straf uitgedrukt als je weet wat er nu allemaal gaande is.”

‘Het is televisie’

RTL had het er achteraf ook uit kunnen knippen. “Maar ik krijg de indruk dat ze toch gewoon dachten van: weet je, dit is nu eenmaal televisie en we hebben het nu eenmaal zo gemaakt, dus we laten het er lekker bij. Dat kan natuurlijk gebeuren.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat de mensen nog veel sympathie hebben voor Leontine Borsato?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen