‘Leontine Borsato weet al anderhalf jaar over vermeend misbruik’

Leontine Borsato is al ruim anderhalf jaar geleden op de hoogte gebracht van het vermeend seksueel misbruik door haar Marco. Dat meldt Yvonne Coldeweijer, die in contact staat met zijn aangeefster.

Yvonne Coldeweijer en Leontine Borsato © Instagram

Veel mensen hebben medelijden met Leontine Borsato nu Marco wordt beschuldigd van seksueel misbruik, maar showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer deelt dat gevoel níet. “Leo is zo zielig, toch? We vinden toch allemaal Leo heel erg zielig? Waarom heeft Leo ineens een mediapauze? Hoe zou dat nou toch komen?”, zegt ze in haar nieuwste video.

‘Wist je hiervan?’

Leontine houdt een mediapauze omdat ze vreest voor één cruciale vraag, denkt Yvonne. “Ik zal je even vertellen waar Leo heel bang voor is. Er is één vraag die zij niet wil dat wij gaan stellen, namelijk: wist je hiervan? En ik weet het antwoord op deze vraag.”

Ja, ze wist van het vermeend misbruik, zegt Yvonne. Toen in februari 2020 de scheiding tussen Marco en Leontine werd aangekondigd, is de moeder van Marco’s vermeende slachtoffer naar Leontine toegegaan, weet Yvonne. Dat is zeven maanden nadat de moeder Marco zélf confronteerde, wat volgens De Telegraaf is gebeurd op 4 juli 2019.

‘Leontine reageerde kort’

Volgens Yvonne was Leontine behoorlijk kortaf. “Op dat moment heeft de moeder van het slachtoffer contact gezocht met Leontine en verteld over de situatie en over het misbruik wat had plaatsgevonden. Leontine heeft hier kort op gereageerd en vervolgens nooit meer iets van zichzelf laten weten, ook niet aan het slachtoffer.”

En dat is behoorlijk pijnlijk, aangezien beide families altijd een behoorlijk hechte band hadden met elkaar, legt Yvonne uit. “Er was al die jaren lang, al vanaf de geboorte van het meisje, een heel intens contact tussen al die familieleden, dus Marco, Leontine en de kinderen en het familie van het slachtoffer.”

‘Ze wist het al lang!’

Als het klopt wat Yvonne zegt, dan weet Leontine al meer dan anderhalf jaar over deze zaak. “Leo heeft dus vanaf februari 2020 dit geweten. Stalko wist het al een jaar eerder en had het waarschijnlijk niet gedeeld met Leo, maar ze is dus al vanaf vorig jaar voorjaar (…) op de hoogte van de hele aantijging.”

“Zijn ‘verdrietholletje’ over het vreemdgaan viel dus gewoon helemaal in deze periode. Ik denk dat hij zich heel erg weinig zorgen heeft gemaakt over het vreemdgaan, maar met name heel erg bang was dat het andere deel zou uitkomen. Het deel dat nu pas is uitgekomen.”

Life of Yvonne

De nieuwste video van Yvonne:

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen