Glennis Grace slaat terug naar Henkjan Smits: ‘Wie is hij dan?!’

Glennis Grace slaat terug naar Henkjan Smits, die felle kritiek heeft geuit op haar debuut als coach in The Voice of Holland. De ietwat ordinaire zangeres vraagt zich af: “Wie is hij ook alweer?”

Glennis Grace en Henkjan Smits © RTL

The Voice of Holland heeft definitief zijn allure verloren nu zelfs een coverzangeres als Glennis Grace al geschikt wordt geacht als coach in het programma. Haar debuut viel niet in de smaak bij Idols-bekendheid Henkjan Smits. Ze gedraagt zich volgens hem buitengewoon narcistisch in het programma, door de hele situatie op zichzelf te betrekken.

‘Wie is Henkjan?’

Glennis kijkt neer op Henkjan. Ze doet in een reactie op haar Instagram-pagina net alsof ze geen flauw idee heeft wie Henkjan is. “Wie is hij ook alweer? Help me out guys”, sneert ze.

Ze stuurt een hartje aan reageerder Irma, die het volgende opmerkt: “Ik kan mij herinneren dat de juryleden van Idols de kandidaten altijd aan het uitlachen waren. Dat is ook niet leuk Henkie. Laten jullie Glennis lekker met rust, jullie zoeken gewoon iets.”

Coach of Holland

Privé-sterjournalist Jan Uriot vindt dat álle coaches iets te veel aandacht opeisen. “Ik denk dat ze naam van The Voice of Holland moeten veranderen. Ik denk dat het The Coach of Holland moet worden, want het gaat eigenlijk alleen nog maar over de coaches.”

Hij ergert zich met name aan Glennis. “Ik weet niet of ze op de juiste plek zit hoor. Ik heb al eens eerder tegen jou gezegd: ze is eigenlijk al d’r hele leven Whitney Houston aan het napapegaaien, ze heeft bijna geen eigen nummers, weet je wel. Dan denk ik: zit die vrouw eigenlijk wel goed daar?”

Negatieve reacties

Er zijn op Twitter behoorlijk wat negatieve reacties te vinden over Glennis in The Voice, ook na haar tweede aflevering gisteren:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat The Voice zijn glans heeft verloren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen