Shownieuws mag bloedneus Nikki Herr niet uitzenden: ‘Flauw’

Nikki Herr, presentatrice van Goedemorgen Nederland, kreeg tijdens de uitzending van gisteren opeens een bloedneus. Shownieuws wilde de beelden uitzenden, maar dat mocht niet van omroep WNL.

Nikki Herr © WNL

Goedemorgen Nederland-presentatrice Nikki Herr schrok zich gisteren een hoedje. Terwijl ze Wouter de Winther aan het interviewen was, kreeg ze opeens een bloedneus. Ze legde uit aan de kijker wat er precies met haar gebeurde, maar ging gewoon stug door met interviewen.

Patty vindt het flauw

De mensen van Shownieuws wilden dat fragmentje ’s avonds graag uitzenden in hun programma, maar dat mocht niet van omroep WNL. “Het is natuurlijk hartstikke live deze televisie en daar kan van alles misgaan. Zij kreeg een bloedneus. Helaas wil WNL de beelden niet vrijgeven”, aldus deskundige Patty Brard.

Patty vindt het raar dat WNL de beelden niet wil vrijgeven. “Terwijl we Nikkie hebben gesproken en die zei: ‘Joh, het kan gebeuren.’ Ja, flauw, laat het gewoon zien.”

Kinderachtig

Collega Ronald Molendijk: “Maar Wakker Nederland is toch gewoon publieke omroep? Daar hebben wij toch gewoon voor betaald?”

Patty: “Sterker nog: we wilden nóg een keer betalen voor de beelden, maar dat mag dan niet. Kinderachtig.”

Ronald: “Flauw zeg, Jezus.”

Neusspray

Waarom kreeg Nikki een bloedneus? Patty: “Zij gebruikt op dit moment neusspray omdat ze een oorontsteking heeft. Dat staat allemaal met elkaar in verbinding. Om de druk eraf te halen. Ze is het niet gewend en kreeg daarom in de live-uitzending een bloedneus. Ze ving het heel erg goed op.”

Fragment

Het fragment ziet u onderstaand vanaf 01:00:

Wat vindt u?

Alle polls

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen