Catherine Keyl kotsmisselijk van Ali B: ‘Hij denkt alles te kunnen maken’

Catherine Keyl vindt de manier waarop Ali B met vrouwen omgaat walgelijk. Ze heeft met verbijstering gekeken naar de onthullingen over de rapper in de veelbesproken Voice-docu van Tim Hofman.

Catherine Keyl en Ali B © NPO, William Rutten

Ali B wordt ervan beschuldigd een seksueel roofdier te zijn dat na de opnames van The Voice of Holland binnendringt in de privésfeer van jonge kandidates om hen vervolgens te penetreren. Er liggen nu twee aangiftes van verkrachting tegen de RTL 4-rapper, is bekendgemaakt in de veelbesproken Voice-documentaire van Tim Hofman.

Kotsmisselijk

Hoe heeft Catherine Keyl naar die documentaire gekeken? “Ik werd kotsmisselijk!”, vertelt ze in tijdschrift Weekend. “En al die mannen zijn nog zo fantasieloos als de pest. Zo’n Ali B die keer op keer zegt: ‘Je moet het met me doen’, ‘Niemand gelooft je!’, en: ‘Ik bel een taxi voor je’ na afloop.”

Het is bij de beesten af, vindt Catherine. “Mannen die constant te horen krijgen hoe fantastisch, geweldig en bijzonder ze zijn, gaan daar op een gegeven moment zelf in geloven, waardoor ze denken dat ze zich alles kunnen permitteren.”

Alleen maar erger

Met name de verhalen over Ali hebben Catherine geschokt. Wat dat betreft heeft Tim Hofman niet ’teleurgesteld’ met zijn documentaire, vindt de presentatrice. “Vaak worden dit soort dingen enorm opgeblazen en dan blijkt het mee te vallen. Daar had ik op gehoopt, maar het is alleen maar erger geworden.”

Ook Jeroen Rietbergen, tot voor kort de geliefde van Linda de Mol, is ontmaskerd. Catherine: “Ik las twee jaar geleden een column van Linda in haar magazine, waarin zij vertelde niet te weten wat een dickpic was. Intussen stuurde haar eigen man foto’s van zijn geslachtsdeel aan onschuldige kandidaten van The Voice. Gênant.”

Belofte

Zowel John als Linda de Mol wisten van het seksuele wangedrag van Jeroen achter de schermen bij The Voice. Dat Jeroen aan mocht blijven als bandleider, begrijpt Catherine wel. “Jeroen heeft destijds een heel duidelijke waarschuwing gekregen. Zeker als het familie is, zou je toch denken dat iemand zich aan zijn belofte houdt? Dat vond ik wel logisch.”

“Het is de man van je zus, dan mag je er toch wel van uitgaan dat het niet nog een keer gebeurt. Als je daar niet op kunt rekenen, waarop dan wel?”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen