Stefano Keizers stuurt zélf foto’s met nieuwe vriendin naar RTL Boulevard

RTL Boulevard heeft weinig moeite hoeven doen om foto’s van Stefano Keizers met zijn nieuwe vriendin Loes Wijnhoven te bemachtigen. Die heeft hij namelijk zelf naar de showrubriek gestuurd.

Stefano Keizers © William Rutten

De allereerste foto van Stefano Keizers en zijn nieuwe vriendin Loes Wijnhoven verscheen op het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer. Het was een in Curaçao gemaakte vakantiefoto, waarop het stelletje er niet bepaald op z’n voordeligst uitzag. Ze zaten allebei en daardoor was – bij beiden – ieder rolletje en iedere ronding zichtbaar.

Stefano stuurt foto’s

Kennelijk was Stefano daar niet zo blij mee en daarom bestookt hij de showmedia nu zelf maar met beeldmateriaal. “Het management van Stefano stuurde ons eerder vandaag een aantal verliefde foto’s van de twee samen”, schrijft RTL Boulevard verbaasd. “Daarop is Stefano te zien met zijn nieuwe vriendin Loes.”

Het is volgens Boulevard dik aan. “De lovebirds zijn al 3 maanden samen en zijn momenteel op Curaçao aan het genieten van een vakantie. Loes lijkt ook meteen haar schoonfamilie ontmoet te hebben, Stefano’s familie woont namelijk op het eiland.”

Farja verbaasd

Showbizzwatcher Farja Farvardin, ook wel bekend als FawryNotSawry, vindt dit heel erg raar. “WTF??? Hoezo zou je foto’s naar Boulevard sturen? Wat wil je daar precies mee bereiken? Altijd al een vreemd mannetje gevonden die Stefano!”

Farja was vorige maand nog bij de opnames van The Roast of Hans Klok. Daar verscheen Stefano volledig naakt ten tonele. Met zijn gereedschap maakte hij echter weinig indruk op Farja en de andere nieuwsgierigen.

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen