Caroline van der Plas wil geen Quinty Trustfull in haar brievenbus

Caroline van der Plas vindt het bizar hoeveel reclame van de Postcode Loterij er na het kerstreces in de brievenbus van haar Haagse pied-à-terre ligt. Quinty Trustfull lacht haar in drievoud toe.

Quinty Trustfull en Caroline van der Plas © Postcode Loterij, SBS

Het huis van Caroline van der Plas staat in Deventer, maar vanwege haar werk in de Tweede Kamer heeft ze ook een huurappartementje in Den Haag. Ze kwam daar aan het begin van de week terug en schrok zich een hoedje tijdens het openmaken van de brievenbus. Die puilde uit met allerlei reclame van de Postcode Loterij.

Quinty in de brievenbus

Quinty Trustfull lachte haar op al die reclamefolders en -flyers lachend toe, samen met de andere boegbeelden, waaronder Winston Gerschtanowitz. Echt te veel van het goede, vindt Caroline.

De BoerBurgerBeweging-voorvrouw op social media: “Zoveel papier vind ik bij terugkomst in Den Haag in mijn brievenbus. Allemaal van de Postcode Loterij. Voor één trekking. Allemaal ‘geadresseerd’ aan ‘de bewoners van…’ Dus Nee-Nee sticker helpt niet.”

‘Echt niet normaal’

Caroline krijgt veel bijval. “Ik werk als postbode, echt niet normaal hoeveel post van de Postcode Loterij en Vrienden Loterij we hadden”, zegt een postbode. “De kerstkaarten krijgen mensen nu nog. Ik schaam me echt diep!”

En Corinna: “Wat gaan we er aan doen Caroline? Ik denk dat dit inderdaad een grote ergernis is voor iedereen.”

Weer iemand anders: “Klopt hier ook, het is echt een vreselijke spam, die niet te stoppen is.”

Loterij reageert

De Postcode Loterij heeft inmiddels aan Caroline laten weten dat ze actie kan ondernemen als ze geen post meer wil. “Dag Caroline, op postfilter.nl is het mogelijk je adres uit te schrijven voor onze post. Je mag ons ook een DM sturen met je adresgegevens. Wij helpen je dan verder zodat je binnenkort geen post meer van ons krijgt.”

Tweet

De tweet van Caroline:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ergert u zich aan al die graaiende BN'er-boegbeelden van de Postcode Loterij?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen