Ali B’s vrouw krijgt draai om haar oren: ‘Ze is heel erg onbeschoft’

Breghje Kommers, de vrouw van Ali B die graag anoniem wil blijven, is volgens Privé-journalist Jan Uriot maar een onbeschofte vlegel. Ze moet volgens hem haar steun uitspreken aan de Voice-slachtoffers.

Ali B © William Rutten

Privé-journalist Jan Uriot vindt dat Breghje Kommers haar verantwoordelijkheid moet nemen en naar buiten moet treden. “Waar blijft mevrouw B? Mevrouw B is de manager en die manager weet heel goed hoe ze persberichten eruit moet gooien. Dan denk ik van: daar hebben we nog niks van gehoord. Dat had ik wel netjes gevonden”, zegt hij in Wat Vindt Jan.

‘Een beetje onbeschoft’

Het is nog niet bekend hoe de vrouw van Ali in deze kwestie staat. “Voor haar is waarschijnlijk ook het persoonlijk leed niet te overzien, kan ik me voorstellen”, zegt Telegraaf TV-presentator Pim Sedee.

Jan: “Nou, ja nee, ik vraag me dat werkelijk af. Het kan allemaal wel, maar je hebt ook te maken met slachtoffers. Dan denk ik: gooi er wel even een bericht uit dat je meeleeft. Ik vind het eigenlijk een beetje onbeschoft.”

Pim: “Wat Linda de Mol natuurlijk ook uiteindelijk deed.”

WhatsApp-foto

Vorige week beweerde Rob Goossens dat Ali en zijn vrouw al ruim een jaar uit elkaar zijn, maar daar is de tv-kenner toch niet meer zo zeker van. “Inmiddels heeft Ali zijn WhatsApp-profielfoto gewijzigd van een foto van alleen hem erop naar een foto van zijn hele gezin, ínclusief zijn vrouw.”

Het gezinnetje poseert daarop voor een Transavia-vliegtuig. “Dus hij wil in elk geval heel erg graag duidelijk maken dat ze nog samen zijn. Of dat zo is, zal nog moeten blijken.”

Wat Vindt Jan

Jan Uriot in zijn programma Wat Vindt Jan:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen