‘Ali B en Breghje Kommers hebben stiekem hun relatie verbroken’

Breghje Kommers, de vrouw van Ali B, bevestigde vorige week nog aan de media dat zij en de rapper ‘niet uit elkaar zijn’. Maar volgens tv-kenner Rob Goossens is dat een grove leugen.

Ali B en Rob Goossens © RTL, SBS

Al vóór de uitzending van BOOS, waarin Ali beschuldigd werd van verkrachting, was er voor de media aanleiding genoeg om Breghje Kommers te vragen naar hun relatiestatus. Wil zij nog wel met hem verder? Ze reageerde als volgt: “Ik wil wel bevestigen dat we niet uit elkaar zijn. Voor de rest doe ik geen uitspraken en ook in de toekomst niet.”

Bijzonder verhaal

Een grove leugen, meent Rob Goossens. De tv-kenner van RTL Boulevard stelt dat de twee namelijk al een jaar (!) uit elkaar zijn. “Het is een bijzonder verhaal. Sowieso dat zij samen zijn. Dat is echt een koppel van mensen die elkaar niet alleen leuk vonden, maar ook wisten dat ze wat aan elkaar hadden”, vertelt hij in VI Vandaag.

Ali en Breghje zijn ook zakelijk zeer met elkaar verweven. “Ali B was een rappertje dat door wilde breken en zijn vrouw Breghje had een artiestenbureau. Ze wisten: we gaan samen groot worden, en dat is ze ook gelukt. Maar ja, Ali heeft zich de afgelopen jaren misdragen.”

Drugs en gokken

De twee kwamen privé op een ander spoor terecht, weet Rob. En dat komt volgens hem door het wangedrag van Ali. “Niet alleen op seksueel gebied, maar hij heeft ook ontzettend veel drugs gedaan en ontzettend veel vergokt.”

Nu zijn ze volgens hem uit elkaar. “Wat ik toch van alle kanten eigenlijk hoor is dat Breghje en Ali al een hele tijd uit elkaar zijn. Al ongeveer een jaar.”

Geheime breuk

Waarom communiceren de twee dat niet? “Ze hebben gezegd: ‘De buitenwereld heeft er niks mee te maken. We gaan gewoon net doen alsof we nog samen zijn en misschien komt het nog wel een keer goed.’”

“Maar als je dit allemaal hoort, kan ik me niet voorstellen dat zijn vrouw nog op een relatie met deze man zit te wachten.”

Zenuwachtige Ali

De vrouw van Ali is anoniem en ze wil niet dat haar foto circuleert in de media. Ali wordt ook bijna nooit samen met zijn vrouw gespot. Er circuleren momenteel beelden op juicekanalen van Nederlanders die Ali spotten in Dubai.

Ali loopt alleen in de rondte en ziet er nogal gestresst uit.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Breghje Kommers al haar relaties met Ali moet verbreken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen