Raven van Dorst ontploft na intieme vraag van het AD: ‘Tieft op man!’

Raven van Dorst ontploft behoorlijk als een interviewster van het AD hen een persoonlijke vraag stelt. Hen heeft namelijk geen zin om vragen te beantwoorden over de liefde. “Tieft op man!”

Raven van Dorst © Talpa

De AD-interviewster van dienst legt Raven van Dorst in een openhartig vraaggesprek voor dat hen in coronatijd een nieuwe liefde heeft gevonden. “Ja”, klinkt het korte antwoord.

‘Tieft op man!’

“Je praat er niet graag over?”, vraagt de AD-mevrouw vervolgens. Raven daarop fel: “Waarom willen mensen altijd zoveel weten over de liefde? Tieft op man. Ga lekker een film met Hugh Grant kijken als je wat wilt weten over de liefde. Het wordt al snel zo privé, zoetsappig en gekut.”

Na de vraag of de twee samenwonen, kijkt Raven opzichtig om zich heen: “Zie jij d’r hier?” Dan serieus: “Ik wil niet te veel over ons vertellen. Anders hou ik helemaal niets voor mezelf over.”

‘Fucking tv-wereld’

Wat wil ze wél zeggen? “Wat ik wel wil zeggen – klinkt supersaai – is dat ze me een hoop rust heeft gebracht. Ze komt niet uit die hele fucking televisiewereld. Bij haar is alles echt. Niet dat televisie nep is, dat is ook weer stom om te zeggen, maar dingen zijn toch anders als de camera aangaat.”

“Bij haar heb ik het idee dat ik weer zestien ben. Dat ik niet zoveel hoef of moet. Het is gewoon fijn. En alle heisa die je hebt als je met je kop op tv komt en rondtoert, daar is zij niet zo van onder de indruk. Dat vind ik wel lekker.”

AD-interview

Het lange AD-interview met Raven van Dorst kunt u hier lezen.

Mediacourant wenst u een prachtig 2022 toe, vol met woeste sterren en ophef 🥂

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Raven van Dorst te fel is tegen de interviewster van het AD?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen