Ali B door nog veel meer BN’ers ontvolgd: van Britt tot Bridget

Ali B verliest duizenden Instagram-volgers per dag nu hij wordt beschuldigd van seksueel wangedrag en verkrachting. Onder hen bevinden zich veel BN’ers, waaronder Bridget Maasland en Britt Dekker.

Ali B © RTL

Heel het land kotst Ali B uit na de onthullingen van Tim Hofman, die de beerput van The Voice of Holland open heeft getrokken. De rapper werd er donderdag in Tims programma BOOS van beschuldigd een seksueel roofdier te zijn dat meerdere verkrachtingen op zijn naam heeft staan.

Britt en Bridget

Na het bekijken van die documentaire besloten veel BN’ers al direct om Ali B te ontvolgen op Instagram. Dat staat anno 2022 gelijk aan het verbreken van een vriendschap. Het betrof onder meer Beau van Erven Dorens, Chantal Janzen, Robbert Rodenburg, Peter van der Vorst, Juvat Westendorp, Nienke Plas, Bas Smit, Anna Nooshin en Nicolette van Dam.

Daar zijn in de afgelopen dagen nog veel meer BN’ers bijgekomen, waaronder Bridget Maasland en Britt Dekker. Het is geen verrassing: beide dames hebben sterk hun afkeuring uitgesproken over het gedrag van Ali. “Ali B vind ik heel ranzig. Echt een misbaksel”, riep Britt vorige week nog in VI Vandaag.

Jamai en Quinty

De lijst van BN’ers die Ali in de afgelopen dagen hebben ontvolgd is nog een stuk langer. Het gaat om onder anderen Kim-Lian van der Meij, Jamai Loman, Francis van Broekhuizen, Tim Hofman, Miljuschka Witzenhausen, Aran Bade, Bram Krikke, Nikkie Plessen, Donny Roelvink, Quinty Trustfull, Alberto Stegeman en Ellemieke Vermolen.

Deze sterren hebben er kennelijk absoluut geen behoefte meer aan om Ali’s Insta-filmpjes en -foto’s te bekijken waarop hij uitgebreid poseert met zijn gehuurde patserbak in Dubai. Veel zal Ali de komende tijd overigens niet toekomen aan flaneren en poseren; de rapper ligt immers al een kleine week total loss in de vangrail.

Wie volgen Ali nog wel?

Er zijn ook BN’ers die Ali gewoon stug blijven volgen. Het gaat bijvoorbeeld om Johnny de Mol, Maan de Steenwinkel, Glennis Grace, Lieke van Lexmond, Froukje de Both, Nick Schilder, Eloise van Oranje, Erland Galjaard, Wendy van Dijk, Irene Moors, Patricia Paay en Patty Brard.

Enkele van deze BN’ers, namelijk Johnny, Erland en Wendy, werden er eerder nog van beschuldigd dat ze wel móeten hebben geweten van het seksuele wangedrag bij The Voice. Dat hebben ze echter met klem ontkend.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Veel BN'ers zijn op Instagram nog steeds bevriend met Ali B en Marco Borsato. Geen probleem of toch een tikkie ongepast?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen