Woede over James Bond-spoiler in Boulevard: ‘Dit is echt heel erg’

Lex Uiting heeft zich de woede op de hals gehaald van zijn collega’s én zijn kijkers door in RTL Boulevard de afloop van de nieuwste James Bond-film te verklappen. “Dit is echt heel erg.”

RTL Boulevard © RTL Boulevard

Hij is nog maar net bijgekomen van de rel over zijn kopdoeken-uitspraak of Lex Uiting begaat alwéér een blunder in RTL Boulevard. Hij heeft gisteren in de showrubriek de afloop van de nieuwste James Bond-film No Time To Die verklapt. Voor mensen die de film nog niet gezien hebben is dat natuurlijk verschrikkelijk.

Let op: spoilers!

Lex had het in Boulevard over de zoektocht naar de nieuwe James Bond-acteur. “Daniel Craig is natuurlijk op spectaculaire wijze aan zijn einde gekomen in de laatste James Bond-film. Het regent nu sollicitanten. Ook Ryan Reynolds heeft in een interview laten weten dat hij wel geïnteresseerd is.”

Eddy Zoëy schrok er net als zijn collega’s enorm van dat Lex terloops verklapte dat James Bond komt te overlijden in de nieuwste Bond-film. “Ik zie wel een soort van spoiler alert-gezicht bij twee mensen.”

Tim is boos

Fatima Moreira de Melo opgewonden: “Je zegt: ‘Hij is op spectaculaire wijze aan zijn einde gekomen.’ Je bedoelt als James Bond zijnde hè? Geen spoiler over de film, bedoel je dan?”

Filmmeneer Tim Oliehoek: “Laten we hier niet te lang bij stilstaan, want dit is echt heel erg wat je zei net, maar goed.”

Eddy: “We hebben nog een voordeel, want het is Sinterklaasavond en de rest zit naar Max Verstappen te kijken, dus niemand heeft deze spoiler door.”

Lex verdedigt zich

Lex vindt zijn collega’s lichtgeraakt. “Jongens, maar hoe lang draait deze film al! We moeten wel een beetje bij de pinken blijven.”

Fatima: “Daar gaat het niet om!”

Ook kijkers thuis reageren woest. Zo twittert Benjamin: “Wat een grote eikel, een sukkel, een kosmische dropveter. Effe lekker een spoiler geven op de laatste James Bond-film. En gewoon niet zomaar een spoiler maar gewoon het einde verklappen. Gooi die randdebiel van een Lex weet-ik-veel eruit.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen