Story ontkent te hebben betaald voor trouwfoto’s Thierry Baudet

De Story heeft Thierry Baudet niet betaald voor de fotoserie van zijn huwelijk met Davide Heijmans. Het blad betaalt nóóit voor verhalen en interviews, benadrukt hoofdredacteur Guido den Aantrekker.

Thierry Baudet © KRO-NCRV

Er ligt op dit moment een Story in de winkels die vanwege de Marco Borsato-geruchten behoorlijk wat stof heeft doen opwaaien, maar in dezelfde editie is nóg iets opmerkelijks te zien: een half trouwalbum van Thierry Baudet. Paparazzo Edwin Smulders was op 25 november aanwezig bij het huwelijk in Amsterdam en maakte een hele fotoserie.

Hele fotoserie in Story

Twee van de foto’s staan op de cover van de Story. ‘Het trouwalbum van Thierry Baudet & Davide: de emoties, het jawoord, de ringen, hun hotelkamer’, staat erbij. In het artikel zelf staan bijna twintig foto’s van voor, tijdens en na de ceremonie.

Thierry en Davide sliepen in de nacht voor hun huwelijk in het Amsterdamse luxehotel Waldorf Astoria. ’s Ochtends ging Thierry al vroeg weg en toen mocht Edwin op de hotelkamer al foto’s maken van Davide in haar trouwjurk. “Story was daarbij, en maakte deze unieke laatste beelden van Davide als ongetrouwde vrouw.”

Betaald of niet?

GeenStijl wekt de suggestie dat de Story betaald heeft voor deze uitgebreide fotoreportage. “THIERRY BAUDET (…) heeft de foto’s van de mooiste dag van zijn leven VERKOCHT AAN DE STORY, zoals DE STERREN zo vaak doen”, valt te lezen op de opiniesite.

Guido den Aantrekker, de hoofdredacteur van de Story, spreekt dat tegen: “Haha. For the record: Story betaalt nooit en te nimmer voor verhalen en interviews. De reportage heeft ons slechts een (idioot dure) parkeerplek op de gracht gekost.”

Story-cover

De cover van de Story, die tot woensdag in de winkels ligt:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen