Olcay Gulsen stuurt appje aan ‘seksistische lafbek’ Maxim Hartman

Olcay Gulsen heeft een paar maanden geleden haar medeleven geuit aan Maxim Hartman, met wie ze in 2018 een spectaculaire televisieruzie had. “Ik heb het eigenlijk wel goedgemaakt.”

Maxim Hartman en Olcay Gulsen © RTL Boulevard

Het was een van de spectaculairste tv-ruzies van 2018: die tussen Olcay Gulsen en Maxim Hartman. Maxim zat in dat jaar bij Pauw, waar hij aangaf dat hij de borsten van Dionne Stax te afleidend vindt op televisie. Zij reageerde daarop geprikkeld: “Gênant, seksistisch, kansloos en beneden alle peil.”

Spectaculaire tv-ruzie

Hoewel Maxim haar collega was bij RTL Boulevard, trok Olcay partij voor Dionne. “Maxim Hartman is echt, echt een nare vent. De laatste keer dat ik hem tegenkwam zei hij tegen mij: ‘Wat ben je lelijk zonder make-up.’ Hij maakt echt de meest seksistische opmerkingen”, zei ze in de showrubriek.

Vervolgens kwamen de twee in het programma recht tegenover elkaar te staan. Maxim: “Ik vind je echt een leugenaar als je dat zegt. Ik heb gezegd: ‘Ik herken je niet zonder make-up.’ Je bent ook heel anders. Je zit er ook drie kwartier of een uur in voordat je eindelijk voor de camera’s verschijnt.”

Kwetsend

Olcay legde Maxim uit dat hij een nare man is. “Het was kwetsend, het was pijnlijk en ik voelde me echt voor schut gezet door jou. Je liet me ook niet met rust, kwam steeds naar me terug en kwam nog meer beledigende opmerkingen maken, bijvoorbeeld of mijn lippen echt waren.”

Maxim: “Dat ging niet over jou, maar over je zus. Die wilde niet toegeven dat ze haar lippen had laten doen.”

Peter R. de Vries: “Het is toch ook helemaal geen verplichting van een vrouw om dat aan jou toe te geven?”

Olcay: “Ik vind je echt een lafbek.”

Olcay stuurt appje

Hoe zit het nu tussen de twee? Olcay heeft in oktober een appje gestuurd aan Maxim, omdat hij toen vertelde dat zijn zoon is overleden op 33-jarige leeftijd. “We hebben natuurlijk wel een soort van onprettige clash gehad inderdaad, maar ik las dat hij zijn zoon heeft verloren. Een heel groot verlies”, vertelt ze in de talkshow HLF8.

“Alles in mij voelde toen wel: o, ik wil Maxim heel graag een bericht sturen. Dus toen dacht ik: je kunt een hekel aan iemand hebben en waarschijnlijk is het ook een klootzak, maar je gunt niemand ellende of verdriet. Hij reageerde daar heel lief op, dus ik heb het eigenlijk wel goedgemaakt.”

Fragment

Het fragment van de tv-ruzie:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen