Albert Verlinde staat open voor tv-afslachting door Youp van ’t Hek

Albert Verlinde zou het leuk vinden om volgend jaar de hoofdpersoon te zijn in de jaarlijkse tv-show The Roast, waarin vanavond Hans Klok wordt geroast. “Wie mij moet roasten? Youp van ’t Hek.”

Albert Verlinde en Youp van 't Hek © SBS 6

Lange tijd zag Albert Verlinde het niet zo zitten om zich af te laten branden in een avondvullend tv-spektakel, maar inmiddels is hij daar toch iets anders over gaan denken. Als Comedy Central hem wil hebben voor The Roast, dan mogen ze hem bellen. En hij weet ook al door wie hij geroast wil worden.

Roast of Albert

The Roast of Albert Verlinde lijkt met deze open sollicitatie een feit. “Ik moet eerlijk zeggen… Er is natuurlijk wel eens ehh… Maar ik heb altijd gedacht: ja, weet ik niet. Maar als ik Hans Klok nou zo enthousiast hoor praten, denk ik: nou, wie weet een keer als ze bellen dat ik dan zeg: ‘Dat zou ik wel leuk vinden.’”

Albert vraagt zich glimlachend wél af of hij überhaupt te roasten valt. “Je denkt inderdaad van: moet dat nou? Niet dat op mij iets aan te merken valt, maar stél dat je denkt: er is toch één kritisch nootje te kraken… Het lijkt mij eigenlijk wel spannend.”

Afgeslacht door Youp

Door wie wil hij geroast worden? “Dan zou ik het wel heel spannend vinden om Youp van ’t Hek eigenlijk te hebben, omdat dat een van de mannen is die altijd zó uitgesproken tegen mij is dat ik ook benieuwd ben of hij dat op een leuke manier kan vertellen. Maar dat kan hij niet denk ik.”

Hoezo op een leuke manier? “Dat is wel het geheim van The Roast: het is notenkraken, maar wel op een leuke manier. Niemand hoeft knock-out op de grond te liggen.”

Verkrachting

Youp neemt Albert regelmatig op de hak, maar één keer ging hij wel héél ver door hem een verkrachting in een gevangenis toe te wensen. “Lijkt me fantastisch als die Verlinde hardhandig te pakken wordt genomen en dat een gevangene de krijsende roddelkoning filmt. En dat we dat filmpje dan te zien krijgen.”

Dat Albert ondanks al die pittige kritiek nog steeds openstaat voor een roast door Youp, geeft in elk geval wel aan dat hij een behoorlijk gezond incasseringsvermogen heeft.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

The Roast of Albert Verlinde. Goed plan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen