Marco Borsato voor het eerst in 23 jaar gespot zonder trouwring

Marco Borsato is voor het eerst in 23 jaar gespot zónder trouwring aan zijn vinger. “Eindigt zijn liefdessprookje met Leontine Ruiters (54) alsnog in een nachtmerrie?”, vraagt Story zich af.

Marco en Leontine Borsato © Instagram

Het is dé foto waar paparazzi al weken op jagen: die van Marco Borsato ná de beruchte aangifte van seksueel misbruik. Het is ’s lands bekendste paparazzo Edwin Smulders gelukt. Edwin, wiens vrouw Anouk Smulders dik bevriend is met Leontine Borsato, heeft Marco gefotografeerd tijdens een rondje fietsen in Alkmaar.

Geen trouwring

Marco fietste vlakbij zijn woning in Alkmaar toen Edwin hem spotte. “Om niet herkend te worden droeg Marco een petje, bril en mondkapje. Wat voor Story echter het meest in het oog springt was zijn rechter-ringvinger: daaraan ontbrak Marco’s trouwring!”, aldus de Story in de laatste editie van het jaar.

Het is volgens de Story een unicum dat Marco zijn trouwring niet meer draagt. “Dat is VOOR HET EERST sinds de zanger in 1998 zijn jawoord aan Leontine gaf. Zelfs na een buitenechtelijke affaire met pianiste Iris Hond en de daarop volgende officiële echtscheiding van Leontine, bleef Marco zijn trouwring dragen, zoals eerdere foto’s uit Story bewijzen.”

Eindigt liefdessprookje?

Nu draagt Marco een andere ring om zijn vinger. De Story vraagt zich af of het liefdessprookje tussen Marco en Leontine daarmee alsnog ten einde is gekomen. “Na de heftige beschuldigingen aan het adres van de populaire zanger (…) zouden hij en Leontine wederom in een impasse terechtgekomen zijn.”

“Leontine heeft Marco opnieuw verlaten”, wordt volgens Story gefluisterd in de omgeving van de zanger. Het tijdschrift: “Dat kan niet los worden gezien van de recente berichtgeving over Marco en zijn vermeende kindermisbruik.”

Samen naar buitenland

Medium Marion Berndsen zegt in de Story te verwachten dat Marco en Leontine samen blijven. “Ik zie dat Leontine in verwarring is. Alsof ze zich afvraagt: Waar ben ik aan begonnen? Ik voel veel twijfel bij haar. Maar ze is heel loyaal naar Marco, die ze als haar grote liefde blijft zien. Ze wil hem steunen, maar hun relatie is vertroebeld.”

“Ik zie dat Marco voor een langere periode naar het buitenland gaat. Leontine volgt hem daarin. (…) Leontine blijft twijfelen, mede door die donkere wolk. Maar wanneer die is weggetrokken, gaat ze volledig voor Marco.”

Story

De Story-cover van deze week:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Leontine Borsato's imago ook wordt geraakt door de misbruikgeruchten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen