Gordon beschuldigd van wangedrag: ‘Bonje met Samantha Steenwijk’

Gordon heeft zich volgens bronnen van Story enorm misdragen achter de schermen van het SBS 6-programma K2 Zoekt K3. Hij zou bonje hebben gehad met zowel Gert Verhulst als Samantha Steenwijk.

K2 Zoekt K3 © SBS 6

Het is inmiddels geen geheim meer: Gordon is iemand die om de haverklap ruziemaakt, zowel in zijn privéleven als in zijn professionele leven. De Story is nu ter ore gekomen dat hij zich onlangs ook heeft misdragen achter de schermen van K2 Zoekt K3, dat afgelopen najaar een grote flop was op SBS 6.

Scheldend weggelopen

Gordon zou ‘knallende ruzie’ hebben gemaakt met zowel Gert Verhulst, de baas van het imperium achter K3 (Studio 100), als collega-jurylid Samantha Steenwijk. “Het ging vanaf het begin af aan niet soepel”, vertelt een bron, die achter de schermen van de talentenjacht werkt, aan Story.

Het zou Gordon volgens de bron niet lekker hebben gezeten dat het programma zo’n enorme kijkcijferflop was. “In Nederland was het programma geen succes en dat zorgde voor chagrijn bij Gordon. In de studio is daarover op een gegeven moment ruzie ontstaan tussen Gert Verhulst en Gordon. Daarna is Gordon scheldend weggelopen.”

Studio 100-boycot

Waarover Gordon precies stampij is gemaakt is onduidelijk, maar wellicht had hij kritiek op bepaalde elementen uit het format of de uitvoering van het programma. En mogelijk vond hij daarbij Samantha niet aan zijn zijde. “Naar wat ik ervan heb begrepen, hoeft hij er niet op te rekenen dat hij ooit nog wordt gevraagd voor een productie waar Studio 100 bij betrokken is.”

De Story schrijft in de editie van deze week dat het lang niet de eerste keer is dat Gordon zich misdraagt achter de schermen. Het tijdschrift wijst er fijntjes op dat Gordon ooit een cameraman van Joling & Gordon over de Vloer zou hebben getreiterd door hem te vergelijken met een vogel. “Hij barstte in tranen uit.”

Einde carrière?

Waar Gordon in die tijd op zijn piek zat, ligt zijn tv-carrière nu al tijden naar adem te happen. Zijn wangedrag kan nu wel eens als een boemerang in zijn gezicht terugkomen, denkt Story.

“Zeker ook omdat Gordons tv-werk van de laatste tijd geen aanleiding tot sterallures geeft. De afgelopen jaren zag hij immers bijna net zoveel programma’s als relaties mislukken!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Gordon de fusie tussen RTL en Talpa overleeft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen