Irene Moors ergert zich suf aan Yvonne Coldeweijer: ‘Hoe kan dit?’

Irene Moors ergert zich suf aan de opkomst van juicekanalen zoals die van Yvonne Coldeweijer. “Je hoeft niet zomaar alles te roepen en in de ether te gooien”, briest de boze televisiedino.

Carlo Boszhard, Irene Moors en Yvonne Coldeweijer © RTL, YouTube

De BN’ers zijn zich helemaal lam geschrokken in 2021. Plotseling worden de reguliere showbizzmedia die hen altijd zo goed gezind zijn links en rechts ingehaald door juicekanalen, de roddelbladen van de moderne tijd. In één keer zien de sterren van ons land de ene na de andere hand boven hun hoofd wegvallen en dat is voor hen behoorlijk slikken.

Lak aan BN’ers

De traditionele showmedia zijn berucht om de vele belangen die er spelen (RTL Boulevard is verbonden aan RTL, Shownieuws aan Talpa), maar ook om de persoonlijke relaties van de zogenoemde deskundigen met de BN’ers die ze bespreken. Dat laatste pikt men steeds minder, denk bijvoorbeeld aan de rel rondom Borsato-bestie Anouk Smulders.

Juicekanalen zoals RoddelPraat, Life of Yvonne en Juice Channel hebben lak aan persoonlijke relaties met BN’ers. Die hebben geen journalisten in dienst die bij elk feestje, elke bruiloft en elke babyshower aanwezig willen zijn. Het gevolg? Ze domineren nu het showbizznieuws met pittige primeurs over artiesten als André Hazes jr. en Marco Borsato.

Irene is kritisch

Irene Moors heeft met haar burgerlijke gezinsleven niets te vrezen voor die juicekanalen, maar toch heeft ze liever dat alles gewoon bij het oude blijft. “Je hoeft niet zomaar alles te roepen en in de ether te gooien”, briest de presentatrice, die haar eigen tv-carrière in de shredder heeft gegooid, in een video op de Boulevard-site.

Die juicekanalen zijn walgelijk, vindt Irene. “Weet je wat ik mij afvraag? Hoe het komt dat dit soort mensen op deze juice channels alles maar kunnen roepen. Voorheen als je dat deed in een blad of whatever moest je rectificeren en dat is nu helemaal niet zo. En dat vind ik gek.”

Carlo Boszhard: “Ja, precies, dan kun je zeggen: ‘I’m gonna sue you!’”

Rob walgt ervan

Rob Geus walgt er ook van. “Ik kan me er niks bij voorstellen dat je eigenlijk de ellende van anderen omschrijft als een succes.”

John de Bever staat er nuchterder in. “Elk mens mag in zijn leven doen wat jezelf wil. André Hazes, Marco Borsato… Nou ja, het ligt eraan wat ze doen. Maar ieder moet z’n leven leiden zoals je zelf wil. Als je een bekende Nederlander wordt, dan weet je dat ze meer over jou gaan praten.”

Edson geniet ervan

Edson da Graça bekent dat hij die juicekanalen juist wel lekker vindt. “Ik geniet er ook wel van. Weet je wat het is? Er gebeuren zoveel dingen in de wereld en toch vraag ik me elke dag af: hoe is het met André Hazes jr?”, grapt hij.

“Yvonne Coldeweijer, FawryNotSawry… Ja, ik moet zeggen: die mensen moeten doen wat ze doen.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

BN'ers zijn opgeschrikt door juice channels. Leedvermaak of medeleven?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen