Marco Borsato heeft kerstlampjes aan staan: ‘Hij is dus thuis’

Marco Borsato is nergens meer gezien sinds er aangifte tegen hem gedaan is van seksueel misbruik. Volgens de Weekend is hij gewoon thuis. “De kerstlampjes branden bij zijn huis in Alkmaar.”

Marco Borsato © NPO

Na de aangifte van seksueel misbruik is Marco Borsato nergens meer gezien. De showbizzmedia zitten achter hem aan, want allemaal willen ze één ding: Marco voor de camera krijgen. En daar zitten veel kijkers ook op te wachten. Immers: hij kan alles wel schriftelijk ontkennen via zijn advocaat, maar de mensen willen hem in de ogen kunnen kijken.

Kerstlampjes branden

Marco is volgens het tijdschrift Weekend gewoon thuis. “De kerstlampjes branden bij het huis van Marco Borsato in Alkmaar. (…) Geruchten dat hij naar het buitenland is vertrokken worden door insiders tegengesproken.”

Weekend stelt dat het onzin is dat Marco op Ibiza zou zitten. “De kerstverlichting brandt aan de gevel van zijn penthouse in Alkmaar en de zanger lijkt thuis te zijn. Toch is hij al dagen niet meer gezien op straat en lijkt hij zich voor de buitenwereld te hebben afgesloten.”

Marco zwijgt

Het management van Marco wil niet reageren op vragen van de pers hoe het met hem gaat en waar hij is. En ook zijn liefdespartner Leontine zwijgt als het graf. “Volgens insiders neemt zij haar telefoon voor vrijwel niemand meer op. Haar manager heeft de media laten weten dat zij aangedaan en ontdaan is door de gang van zaken.”

Ook Leontine laat zich nergens meer zien in het openbaar. De Weekend meldt niets over de status van haar kerstverlichting.

Stille verjaardag

Overigens is Marco dinsdag 55 jaar geworden, maar vanzelfsprekend zal dat niet groot gevierd zijn. “Hij was jarig en dat is een verjaardag in grote stilte geweest”, zegt Privé-baas Evert Santegoeds.

“Ik heb het idee dat hij wel thuis was, maar daar liet hij zijn gezicht niet of nauwelijks zien. Het is stilte voor de storm.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Marco Borsato zich voor de camera moet verantwoorden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen