Evert Santegoeds kan Marco Borsato niet vinden: ‘Speld in hooiberg’

Het lukt Evert Santegoeds maar niet om Marco Borsato op te sporen met zijn paparazzibataljon. Hij vermoedt dat de zanger momenteel niet in Nederland is, maar mogelijk in een vakantievilla op Ibiza.

Evert Santegoeds © Shownieuws

Evert Santegoeds, de hoofdredacteur van Privé, weet al ruim anderhalf jaar over de misbruikgeruchten rondom Marco Borsato, maar heeft dat nooit naar buiten gebracht. Nu er daadwerkelijk aangifte is gedaan tegen de zanger, is Evert er alsnog bovenop gesprongen. Het lukt hem alleen niet om de zanger op te sporen.

Marco op Ibiza?

Het liefst ziet Evert de gevallen Marco zo snel mogelijk voor een telelens verschijnen, maar dat wil maar niet lukken. “Het verhaal gaat dat Marco inmiddels niet meer in Nederland is, terwijl hij daar afgelopen weekend nog wel te zien was. Hij zou nu alle commotie even uit de weg gaan”, zegt de bladenmaker in Shownieuws.

Waar is Marco dan? “We kennen wat favoriete vakantieplekken van hem en hij kent ook wat mensen die mooie huizen hebben op Ibiza onder andere. Dat is een speld in een hooiberg als je die moet gaan zoeken.”

‘Gewoon in Alkmaar!’

Volgens showbizzhyena Yvonne Coldeweijer, die doorgaans iets beter geïnformeerd is dan Evert, houdt Marco zich gewoon op in Alkmaar. “Wilde dit even zelf onderzoeken maar Evert lult weer uit z’n nek. Stalko was volgens een spion dinsdag nog gewoon thuis om 14.10 uur. Zij heeft hem ook kort gezien en gesproken.”

Ze vervolgt: “Een andere betrouwbare spion verklaart dat hij 100 procent zeker niet in het buitenland is. Weer een andere spion heeft Stalko twee dagen geleden nog in Stompetoren (daar woont zijn ma) gezien.”

Popcorn Show

Yvonne heeft voor vandaag een nieuwe aflevering van haar beruchte Popcorn Show aangekondigd. Daarin zal ze onder meer korte metten maken met de bizarre Shownieuws-uitzending van afgelopen dinsdag, waarin de deskundigen druk waren met het verdachtmaken van Marco’s vermeende slachtoffer.

“Ik zie f*cking Shownieuws”, zegt ze in haar aankondiging. “O my god! Dat deze mensen kinderen hebben, vind ik echt om je ogen voor uit je kop te schamen. Ik zal ze daarom zeker even behandelen als die uitzending online staat, want dit vond ik echt te walgelijk voor woorden.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Marco Borsato er alles aan doet om niet gevonden te worden door de pers?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen