André Hazes jr. volgens de bladen tóch niet terug naar Monique

André Hazes jr. keert volgens de bladen tóch niet terug in de armen van Monique Westenberg, ondanks alle geruchten. “Ingewijden weten het zeker: André NIET meer terug bij Monique.”

André Hazes jr. en Monique Westenberg © Instagram

Zowel de Story als de Weekend pakken deze week uit met een groot verhaal over de geruchten dat André Hazes jr. nog voor de kerst terug zou keren in de armen van Monique Westenberg. Daar zou namelijk helemaal niets van kloppen. Voor de Weekend is dat zelfs voorpaginanieuws: “Maar ze vieren kerst wel samen!”

Geen verzoening

André wordt sinds de relatiebreuk met Sarah van Soelen om de haverklap gesignaleerd bij Monique en hun zoontje. Een ‘goede vriendin van één van de hoofdrolspelers uit deze soap’ benadrukt in Weekend dat van een verzoening geen sprake is. “Hij komt daar inderdaad veel over de vloer, dat heb ik ook gehoord. Maar van romantische gevoelens is geen sprake.”

De reden dat André zo vaak langskomst is puur om zijn zoontje te zien, zegt deze bron. “Hij komt daar voor zijn zoon, en hij en Monique werken aan hun band als gezamenlijke ouders van kleine Dré, maar tussen hem en Monique komt het niet meer goed.”

‘André wil rust’

Het medium Liesbeth van Dijk voorspelde vorige week voor de camera van De Telegraaf dat André voorlopig helemaal geen vriendin wil en dat klopt volgens deze vriendin. “Die jongen wil rust. Hij is helemaal niet bezig met de liefde.”

Wil Monique wél dat ze weer samenkomen? Dat is onduidelijk, meldt de Weekend: “Sommigen denken dat ze nog genoeg van André houdt om hem zelfs deze misstap te vergeven, maar anderen denken dat zij door de laatste breuk zó gekwetst is dat het nooit meer goedkomt tussen haar en de vader van haar zoontje.”

Kerst met Monique

De geruchten dat André kerst gaat vieren met Monique en zijn zoontje kloppen wél. Het gaat volgens de Weekend om één kerstdag. En ook de Story heeft dat begrepen: “Naar verwachting zal André in elk geval een van de twee kerstdagen bij kleine André doorbrengen, maar van een meerdaagse logeerpartij is volgens bronnen zeer zeker geen sprake.”

De Story gelooft ook niets van een verzoening. “Hoewel fans – onder wie zelfs journalisten – van zijn ex-vriendin Monique Westenberg openlijk dromen van een liefdeshereniging tussen haar en André, ligt dat volgens insiders niet bepaald voor de hand.”

Wishful thinking

André wil zich volgens de Story focussen op zichzelf én zijn zoon. “Dat Monique’s fans, en wellicht zij zelf ook wel, hopen op méér is vooralsnog wishful thinking.”

“Eén vrouw heeft vooralsnog de beste kaarten om hem te vertroetelen, en dat is Rachel.”

Update 9.20 uur

Groot nieuws op André Hazes jr.-gebied: volgens Yvonne Coldeweijer heeft hij weer een nieuwe liefde. Lees daarvoor: André Hazes jr. lijkt weer verliefd: ‘Weekendje Londen met Anne Rose’.

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen