Linda de Mol weer met kruiwagen op pad: zoon duikt op bij The Voice

Linda de Mol heeft haar kruiwagen weer van stal gehaald. Het toestel zat in groot onderhoud na al die afgelegde meters om dochter Noa te pluggen, maar is nu flink aan het rollen voor zoon Julian.

Julian Vahle en Linda de Mol © RTL

Er zijn weinig branches waar nepotisme zó aan de orde van de dag is als de tv-wereld. Aan de lopende band proberen BN’ers hun zoons, dochters en andere familie of vrienden aan lucratieve baantjes te helpen. Denk bijvoorbeeld aan de kinderen van Wendy van Dijk die ineens overal opduiken of aan het zingende zoontje van Jeroen van der Boom.

Julian in de kruiwagen

De Molletjes kunnen er al helemaal wat van. Er is echt geen neef of nicht meer in die familie te vinden die niet over het Media Park hobbelt. Linda de Mol maakt daar flink wat meters met haar kruiwagen. Nadat ze dochter Noa Vahle recentelijk aan een wekelijkse rubriek in de talkshow van neef Johnny heeft geholpen, is nu zoonlief aan de beurt.

Zoon Julian Vahle (foto: helemaal links) is in die kruiwagen van zijn moeder naar de studio’s van The Voice gereden, het format van zijn oom John. Hij krijgt een belangrijke rol in het nieuwe programma-onderdeel The Comeback Stage.

Samenwerken met Maan

The Voice of Holland, dat op 7 januari weer begint, krijgt een spin-off op Videoland: The Comeback Stage. Hierin gaan zangeres Maan en rapper Typhoon als coachduo aan de slag met talenten die afgewezen zijn door de vier coaches. “Met als einddoel twee tickets voor de kwartfinale van The Voice of Holland.”

Maan en Typhoon krijgen hulp van een aantal deskundigen en een van die teamleden is Julian Vahle, die een paar jaar geleden een woninkje van een miljoen euro cadeau heeft gekregen van zijn moeder. Hij werkte recentelijk ook al aan Maans nieuwe single Leven. “Mn maaaaaatje ❤️”, kweelt zij nu op zijn Insta.

The Block

Nóg een Voice-nieuwtje: het programma introduceert ook de ‘block button’. Iedere coach krijgt naast de bekende knop voor zijn stoel drie kleinere knoppen met de namen van de andere coaches erop. Drukt iemand op de block-knop, dan kan de coach waarop gedrukt is geen aanspraak meer maken op het talent.

De weggespeelde coach ziet dit echter pas als deze zelf probeert om te draaien. Om te zorgen dat de coaches elkaar niet onbeperkt kunnen blokkeren, kunnen ze hun knop maar één keer gebruiken.

Podcast

Is dat dan alles? Nee, er komt ook nog een Voice-podcast waarin Jamai Loman praat met de meest opvallende talenten van dit seizoen, oud-talenten, BN’ers én mensen achter de schermen.

The Voice of Holland is vanaf vrijdag 7 januari om 20.00 uur te zien bij RTL 4. De spin-off The Comeback Stage begint op dezelfde avond.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat kruiwagens verboden moeten worden op het Media Park?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen