Jada Borsato zegt interview met RTL Boulevard af: ‘Begrijpelijk’

Jada Borsato heeft haar interview met RTL Boulevard afgezegd. Ze wil tijdens de huidige mediastorm over haar vader Marco niet voor de camera verschijnen, meldt presentatrice Bridget Maasland.

Jada Borsato © RTL

Dankzij haar bekende achternaam is het Jada Borsato gelukt om een rolletje te bemachtigen in Goede Tijden Slechte Tijden. Ze debuteerde donderdagavond in de soapserie en zou daarover een interview geven aan RTL Boulevard. Aangezien haar vader Marco Borsato momenteel geplaagd wordt door heftige geruchten, heeft ze dat echter afgezegd.

Jada zegt af

Bridget Maasland stipte het gisteren aan in de showrubriek op RTL 4: “Het is vandaag Leontine haar verjaardag en Jada zat natuurlijk voor het eerst in Goede Tijden Slechte Tijden. Die zou een interview geven, maar dat gaat natuurlijk nu allemaal niet door. Heel begrijpelijk. Heb jij nog iemand te pakken kunnen krijgen?”

Verslaggever Aran Bade daarop: “Vandaag hebben we geen contact gehad, maar (…) als je kijkt wat er gebeurd is de afgelopen 24 uur, dan is het heel merkwaardig wat de familie heeft gedaan. Leontine Borsato heeft op het moment dat haar man het statement uitdeed een foto gepubliceerd van een pyjamafeestje, samen met Quinty Trustfull.”

Heel ongepast

En Jada heeft op de socials haar GTST-debuut gepromoot. “Ik vind het heel ongepast dat ze geen lijn zetten van: hoe gaan we dit uitrollen? Als je weet dat Marco een van de grootste artiesten van ons land is, dit naar buiten komt en dan dit op Instagram zet… Ik vind het heel erg slordig”, aldus Aran.

Wordt Marco misschien niet meer gesteund door zijn gezin? Nee, dat is niet zo, weet Aran. “Ik vroeg [aan het management] of ze nog bij elkaar zijn. Dat kunnen ze wel bevestigen. Marco en Leontine zijn nog bij elkaar.”

Speuren naar Marco

Waar is Marco nu? “Er wordt heel erg gespeurd waar Marco is. We hebben ook wat paparazzi gesproken en die zeggen: ‘Hij is waarschijnlijk in een klein dorpje in Italië, hij heeft zich teruggetrokken.’ Aan de andere kant horen we ook berichten dat hij gisterenavond nog samen met Leontine in Alkmaar is gesignaleerd bij zijn appartement.”

“Ja, die vraag zal er nog wel een tijdje zijn, want waar gaan we Marco zien opduiken? Ik heb ook John Ewbank, de rechterhand van Marco nog even gesproken, en hij zegt: ‘Met mij en ons gaat het goed, maar op dit moment moet je echt zijn bij het juridische team van Marco.’ Dat laat de ernst zien van deze situatie.”

Stuiterend van woede

Volgens Evert Santegoeds van De Telegraaf is Marco woest over wat er met hem gebeurt en welk effect dat heeft op zijn gezin. “Insiders zeggen dat hij de laatste weken ’stuiterend van woede en frustratie’ op de bank heeft gezeten. Het ene na het andere project waar hij bij betrokken was, is afgezegd”, schrijft hij.

“Zijn clubtour eerst uitgesteld, toen gecanceld. Een nieuwe single, een duet met Emma Heesters, blijft voorlopig op de plank en een kerstspotje voor War Child ging op het laatste moment ook niet door.”

Fragment

RTL Boulevard over Marco:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Marco Borsato voor een camera moet verschijnen, ook om zijn gezin te redden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen