Justine Marcella ligt eruit bij RTL Boulevard: ‘Ja, dat klopt’

Justine Marcella ligt er per direct uit bij RTL Boulevard. Ze zal niet meer te zien zijn als royaltydeskundige in het vooravondprogramma van RTL 4. “Ja, dat klopt”, geeft ze aan op Instagram.

Annemarie de Kunder en Justine Marcella © RTL, NPO

Juist rondom de achttiende verjaardag van prinses Amalia verwacht je dat Vorsten-hoofdredacteur Justine Marcella om de haverklap achter de desk van RTL Boulevard staat, maar niets is minder waar. Gisteren stond haar jongere collega Annemarie de Kunder ineens achter de desk. Wat heeft dit te betekenen? Ligt Justine eruit bij Boulevard?

Justine ligt eruit

Ja, het is over en uit, bevestigt Justine op Instagram. “Klopt! RTL Boulevard gaat door met Marc en Annemarie. It was a pleasure”, laat ze weten. Ze doelt hier natuurlijk op Marc van der Linden.

Dat Marc gisteren, op de achttiende verjaardag van Amalia, niet aan de desk stond, vindt Televizier-verslaggever Jef Willemsen overigens een beetje raar. “Het grootste royalty-event van het jaar en de royalty kenner van RTL Boulevard is niet in de studio om de verjaardag van Amalia te duiden? Niet eens even per telefoon? Toch gek.”

Niet meer met Bridget

Het vertrek van Justine bij Boulevard betekent ook dat ze niet langer zal samenwerken met haar goede vriendin Bridget Maasland. Ze maakten tot voor kort nog een podcast samen, maar die is gestopt omdat het derde castlid, Clarice Stenger, niet meer verder wilde.

Nog meer verdrietig nieuws in het land der royaltyverslaggevers: het EO-royaltyprogramma Blauw Bloed gaat volgend jaar verder zónder presentator Jeroen Snel.

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen