Marco Borsato’s dochter ontploft van woede: ‘Te zielig voor woorden!’

Jada Borsato, de dochter van Marco Borsato die vanaf morgen te zien is in Goede Tijden Slechte Tijden, ontploft van woede. Ze is pisnijdig over de suggestie dat ze net als haar vader zou vreemdgaan.

Jada Borsato © RTL

Het doorgaans goed geïnformeerde entertainmentkanaal Juice Channel plaatste gisteren een pittige roddel over Jada Borsato op Instagram. “Wij hebben van een bron vernomen dat Jada Borsato afgelopen zomer is vreemdgegaan!”, klonk het onder meer.

Jada vreemdgegaan?

Er stond bij die roddel een foto van Jada met de Weertse vriendengroep van een van haar vriendinnen. “Jada heeft toen in de groep gezegd dat ze twijfels heeft over haar relatie met Roeland Beelen. Ze vond het moeilijk om de relatie uit te maken, maar haar gevoelens werden minder…”

En wat gebeurde er volgens Juice Channel nog meer? “De bron geeft aan dat alle jongens uit de groep Jada Borsato wel zagen zitten, maar ze heeft gezoend met de jongen in het Tommy-shirt. Ze deden vaker themafeestjes organiseren als groep en op een feestje is de zoen toen gebeurd.”

Borsato-telg woest

Jada heeft in tegenstelling tot haar vader gelukkig wel ‘ontkennen’ in haar woordenboek staan en bijt flink van zich af. Ene Jesse vraagt haar op Instagram: “Was het vreemdgaan fijn? Vraag het voor een vriend.”

Daarop ontplóft Jada: “Je moet niet alles geloven wat je hoort. Ik ben al zeven jaar lang verliefd op één iemand en dat is mijn vriend. Ik heb nooit een seconde getwijfeld, hij is de liefde van mijn leven en ik ben de meest betrouwbare, loyale vriendin op aarde. Geloof je het niet? Kun je opzouten.”

‘Mensen zijn jaloers!’

Het is walgelijk, vindt Jada. “Ik weet wat waar is, en iedereen uit mijn vriendengroep, en ZEKER mijn vriend. Niemand is ooit in de buurt gekomen en dat zal ook never nooit gebeuren. Mensen zijn jaloers op het prachtige wat ik heb en proberen dat kapot te maken met klinklare onzin. Dat blijkt maar weer. Het is te zielig voor woorden.”

Jada heeft Juice Channel nu geblokkeerd. Waarom is dat? “Zeker, omdat ik me wil afsluiten van negativiteit. Vind je het gek? Je zou eens moeten weten hoe het is als mensen dit over je beweren terwijl je zelf zo goed weet dat er NIKS aan het verhaal klopt. Maar ook echt NIETS.”

Juice Channel reageert

Wat vindt Juice Channel van die ontkenning? “De appel valt inderdaad niet ver van de boom, die sentimentele reactie heeft ze ook van haar vader.”

Juice Channel is een bekend entertainmentkanaal op Instagram met bijna 65.000 volgers. Onder hen bevinden zich onder meer Maxime Meiland, Shownieuws en Bas Smit.

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen