Bridget Maasland stopt abrupt met podcast: ‘Clarice wil niet meer’

Bridget Maasland stopt abrupt met haar eigen podcast. Er komt geen vervolg meer op Bridget & Friends, omdat haar vriendin en collega Clarice Stenger niet meer verder wil. “Heel jammer.”

Bridget Maasland en Clarice Stenger © RTL

De podcast van Bridget Maasland begon afgelopen lente en heeft zeventien afleveringen gelopen. Ze maakte haar show samen met RTL Boulevard-collega’s Clarice Stenger en Justine Marcella. Hun beroemdste gast was Linda de Mol, die in een van de afleveringen verklapte dat ze Love Letters niet meer wil gaan maken.

Bridget stopt ermee

Een van de laatste afleveringen ging over de moordaanslag op hun collega Peter R. de Vries. Daarin onthulde Bridget dat ze bíjna getuige was van de liquidatie, omdat eigenlijk niet Marieke Elsinga, maar zij op die avond ingeroosterd stond. “Als ik daar had gestaan en naar de kapper was gegaan, had ik achter Peter gelopen.”

Nu komen er geen nieuwe afleveringen van de Bridget-podcast meer. Wat is er gebeurd? “Voorlopig niet, want na wat er gebeurd is met Derk Wiersum en Peter R. de Vries wil Clarice, die strafrechtadvocaat is, niet meer over privézaken praten, alleen nog over haar werk.”

‘Heel erg jammer’

Clarice wil zichzelf in bescherming nemen nu het leven in Nederland steeds gevaarlijker wordt voor mensen die haar beroep uitoefenen. Bridget begrijpt het, maar is ook teleurgesteld. “Ik vind het jammer, want Bridget & Friends was superleuk om te maken en het werd ook heel goed ontvangen.”

Ze vervolgt: “Maar ik begrijp de keuze van Clarice natuurlijk goed, want het is een moeilijke tijd om haar vak uit te oefenen. We hebben er alleen nog eentje gemaakt over Peter R., en dat was het.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen