Glennis Grace lacht om Voice-kritiek: ‘Nederland Kritiekland!’

Glennis Grace lacht om de kritiek dat The Voice of Holland behoorlijk afglijdt nu zij een van de coaches wordt. “Het is tegenwoordig Nederland Kritiekland”, aldus de weinig geliefde zangeres.

Glennis Grace © William Rutten

Waar veel mensen in de showbizz helemaal weglopen met Glennis Grace, denk aan Carlo Boszhard, is ze bij het grote publiek totaal niet populair. De verbazing was groot toen bekend werd dat zij dé nieuwe coach van The Voice of Holland wordt. Het is voor zover bekend de eerste keer wereldwijd dat een imitator plaatsneemt in de draaiende stoelen.

Nederland Kritiekland

Glennis kan natuurlijk heel goed Whitney Houston nadoen, maar het oorspronkelijke idee achter The Voice was om alleen de crème de la crème van de Nederlandse muziekwereld toe te laten tot de draaiende stoelen. En niet iemand die tussen het imiteren van Whitney Houston door vooral in het nieuws is vanwege ordinaire straatruzies.

Heel even dacht Glennis dat al die critici misschien wel gelijk hadden, maar nu steekt ze haar middelvinger naar hen op. “Kritiek hoort nu eenmaal bij mij. Elke maand is er wel iets. Ik was erop voorbereid. Het is tegenwoordig Nederland Kritiekland”, aldus de getergde zangeres in Veronica Superguide.

Schaapjes

Trekt ze het zich aan? “Ik probeer het niet onder mijn huid te laten kruipen. Weet je wat het is, het zijn de schaapjes van Nederland. Ze kennen me niet. Ik ben waarschijnlijk interessant voor ze. Zo probeer ik het te zien.”

Wat heeft Glennis nog meer in petto voor die schaapjes? “Ik ben heel druk met mijn nieuwe album. De eerste single komt aan het begin van 2022 uit. Verder doe ik hier en daar optredens, maar ik geniet ook van lekker samenzijn met mijn vrienden en familie. Voor corona was het altijd druk, ik heb een relaxter leven gekregen.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen