Tooske Ragas kraakt zangeres Hind af: ‘Dit is echt zo jammer’

Tooske Ragas vindt dat zangeres Hind Laroussi de media behoorlijk om de tuin heeft geleid. Ze heeft haar schnabbeltje wel héél erg opgeblazen, aldus de presentatrice. “Heel jammer.”

Hind Laroussi en Tooske Ragas © SBS

Hind Laroussi kondigde vorige week groots aan dat ze het Wilhelmus zou gaan zingen bij de Formule 1-slotrace in Abu Dhabi. Tijdens de huldiging van Max Verstappen werd gisteren weliswaar het volkslied afgespeeld, maar Hind was nergens te bekennen. Veel mensen vroegen zich af wat er met haar gebeurd is.

Tooske verbaasd

Wat blijkt nou? Hind stond ergens op een geïmproviseerd podiumpje te zingen voor een handjevol toeristen die met een of andere reisorganisatie naar Abu Dhabi zijn gekomen. Wat een afgang, vindt Tooske Ragas. “Het was de hele week groot nieuws: Hind zou het volkslied gaan zingen en daar verwachtten we allemaal heel veel van”, zegt ze in Shownieuws.

Albert Verlinde vult aan: “Ja, en achteraf denken we: hoe hebben we dit ooit kunnen geloven? Hind die het volkslied zingt? Dat is raar, want als Max niet wint, dan wint Hamilton. We vonden het al een beetje raar en gisterenavond zag je Hind al een beetje terugtrekkende bewegingen maken.”

Hind krabbelt terug

Hind gaf een avond voor de race ineens een iets genuanceerder interview: “Ik ben gevraagd om in ieder geval het volkslied voor een hoop Nederlanders te zingen. Een hartstikke leuke eer! Maar ik moet er wel bij vertellen dat ik ga zingen op de tribune bij alle Nederlanders, dus ik weet verder niet waar ik exact ga staan nog.”

Nou, ergens tussen de worstenbroodjes en de toiletten in dus. Albert: “Ze had gewoon een ordinaire schnabbel van een reisorganisatie. Nou, hier zie je dus de glorieuze act van Hind. Hier, je ziet mensen razend enthousiast! Dit is chic, dit is klasse!”

‘Heel jammer’

Tooske is teleurgesteld in Hind. “Wat ik zo jammer vind: het is toch hartstikke leuk als je een leuke klus hebt en daar is niks mis mee, maar wij zijn allemaal in de waan gelaten dat het iets mega’s zou zijn. Een soort Davina Michelle, maar dan in Abu Dhabi. Daarom dacht ik: wow!”

Guido den Aantrekker denkt dat Hind niet eens om haar kwaliteiten gevraagd is, maar puur omdat ze in buuremiraat Dubai woont. “Ze woont in Dubai, dus de reiskosten vielen natuurlijk hartstikke mee.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Hind deed net alsof ze in een vol stadion het Wilhelmus zou gaan zingen. Aandachtsbelust?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen