Gaby Blaaser in extreme paniek tijdens schijnverdrinking: ‘Zo bang!’

Gaby Blaaser belandt in een extreme panieksituatie als ze in het programma Special Forces VIPS op de drempel van een schijnverdrinking staat. “Ik durf niet. Nee, ik durf niet! Ik wil echt niet!”

Gaby Blaaser © RTL

Het is het leukste BN’er-programma dat Angela de Jong in tijden heeft gezien: Special Forces VIPS. Die vermaledijde BN’ers die ze dag in dag uit onderspuwt in haar AD-column worden in deze show niet alleen half gemarteld, maar ook nog eens keihard vernederd. Zo werd in de allereerste aflevering Giel Beelen fanatiek gekleineerd.

Waterboarden met BN’ers

Waar die eerste aflevering van Special Forces VIPS afgelopen zondag werd uitgezonden op RTL 4, is het vervolg alleen te zien op Videoland. Daar staat nu de tweede aflevering online. En die aflevering is misschien nog wel een stukje pittiger. Daarin worden de overgebleven BN’ers namelijk onderworpen aan een schijnverdrinking.

Eén voor één worden de sterren geboeid én geblinddoekt in het water gemieterd, niet wetende dat daar een duiker op hen wacht. Ze denken allemaal dat ze gaan verdrinken en krijsen het uit. Maar van al dat gekrijs worden de nog wachtende BN’ers, die niets kunnen zien, alleen maar zenuwachtiger.

Gaby in paniek

Op een gegeven moment krijgt Gaby Blaaser, influencer en Jim Bakkum-ex, een behoorlijke paniekaanval. Als zij eenmaal geboeid en geblinddoekt klaarstaat om in het water te worden gemieterd, houdt ze het niet meer. “Ben je bang? Ben je bang? Luister eens. Stop met huilen”, zegt een ex-commando tegen haar.

Gaby: “Maar ik durf niet. Nee, nee, nee.” De ex-commando: “3, 2, 1.” Gaby hysterisch huilend: “Nee, ik durf niet. Nee, ik durf niet! Ik durf echt niet. Ik wil echt niet! Ik ben bang dat ik verdrink.”

Gratis grenzen

Ex-commando: “Waarom ben je hier?”

Gaby: “Om grenzen te verleggen.”

Ex-commando: “Nou, ik geef je verdomme gratis grenzen vandaag.”

Gaby: “Nee, ik durf echt niet. Zometeen raak ik… Nee, ik durf echt niet, het spijt me.”

Ex-commando: “Het spijt jezelf. Stel nou dat je overmorgen thuis bent en je kijkt terug… Denk je dan: k*t? Heb je dan spijt?”

‘Wegwezen!’

Dan is hij het goed zat met al het gejank: “Wil je niet? Er zijn maar drie woorden die je tegen mij moet zeggen, hè? Welke zijn dat dan? Als je ze zegt is het klaar, hè? Oké, grijp jezelf nu bij elkaar. Of je gaat me drie woorden vertellen of je lazert jezelf achteravond als ik aftel.”

Gaby zwijgt, waarop ze in het water wordt geduwd: “3, 2, 1, wegwezen!”

Uiteindelijk wordt elke BN’er in paniek weer aan wal gehesen. Een van de kandidaten: “Ik nam een hap water naar binnen en ik dacht van: als dit geen teken is dat ik in levensgevaar ben, dan weet ik het ook niet meer.”

Luuk enthousiast

RTL Boulevard-host Luuk Ikink vindt de bijna-verdrinking van deze BN’ers heel erg leuk om naar te kijken. “Ik heb dit net gekeken en het is echt waanzinnig!”

Later in de aflevering geeft een van de andere kandidaten het op. Gaby staat daar dan glimlachend naast. Abrupt wordt ze weggestuurd door de ex-commando. “Wat kom jij doen? Ga weg, joh!”

Luuk: “Het hoofd van Gaby nadat ze werd weggestuurd is priceless.”

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen