Fidan Ekiz reageert op gerucht dat Op1 verdergaat met één duo

Fidan Ekiz reageert op het gerucht dat Op1 verdergaat met slechts één presentatieduo en dat zij en Sven Kockelmann dan de uitverkorenen zijn. Het geeft geen enkele druk, antwoordt ze.

Sven Kockelmann en Fidan Ekiz © NPO

RTL Boulevard heeft het gerucht gelanceerd dat het nieuwe Op1-duo Fidan Ekiz en Sven Kockelmann straks het enige Op1-duo is. “Ik heb het idee als ik dit duo zie: dit is het begin van het einde van die verschillende duo’s, ze willen gewoon in gaan zetten op dit tweetal”, aldus presentator Luuk Ikink.

Fidan voelt geen druk

Weekblad Weekend legt het Fidan voor: “Het gerucht gaat dat jullie straks het enige presentatieduo worden op de late avond van NPO 1. Geeft dat een bepaalde druk?”

Fidan daarop: “Nee. Ik heb met Jeroen Pauw op die plek gezeten, dus ik denk dat ik wel wat druk gewend ben. Ik heb er vooral zin in. We gaan een beetje lol maken en hopelijk hebben we goede, leuke, belangrijke en urgente uitzendingen. Nee, ik denk niet aan de druk, eerlijk gezegd.”

Afwachten

Haar duoschap met Sven voelt erg goed, zegt Fidan. “Ik vind het leuk, ik ben blij. Sven is een heel goede en lieve man. We mogen elkaar, vinden elkaar leuk en goed. Voor de rest is het afwachten, we zien wel wat er gaat komen.”

Sven heeft natuurlijk veel meer ervaring dan Fidan. Zij kijkt haar uitzendingen nog altijd terug. “Ik doe het wel omdat je ervan leert, maar ik vind het moeilijk om naar mezelf te kijken, net als om mezelf terug te horen. Ik let natuurlijk extra goed op, en dan zie en hoor ik elke fout die ik maak, dat is zo confronterend!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Fidan Ekiz en Sven Kockelmann als het enige Op1-duo. Goed idee?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen