Dionne Stax gesloopt door Johan Derksen: ‘Robotje zonder charisma’

Dionne Stax krijgt er flink van langs van Johan Derksen. Hij haalt keihard uit naar de nieuwste aanwinst van Omroep MAX. “Ze is een robotje zonder charisma”, klinkt het meedogenloos.

Dionne Stax en Johan Derksen © MAX, RTL

De tv-carrière van Dionne Stax is nooit echt tot bloei gekomen. Sterker nog: met haar transfer naar Omroep MAX lijkt die zelfs al in de eindfase beland te zijn. Ze is dan ook vlees noch vis, vindt Johan Derksen. “Ze hoeft van mij niet van televisie af, hoor, maar ik vind haar een beetje een ijskonijn”, zegt hij in de nieuwste Veronica Superguide.

Zwak voor Dionne

Johan is niet zo onder de indruk van Dionne’s transfer. “Die Jan Slagter van MAX heeft een zwak voor haar, dus ze krijgt daar grote shows, maar ik geloof niet dat ze ooit de grote presentatrice gaat worden. Bij MAX past ze wel goed.”

MAX is net zo saai als Dionne, vindt hij. “Je hebt bejaarden zoals ik die nog wat rock-’n-roll in hun bloed hebben, en je hebt de MAX-bejaarden die met een caravan naar de Veluwe gaan. Eigenlijk is Dionne Stax daar de jonge versie van.”

Robotje zonder charisma

Dionne denkt vast dat ze het ‘helemaal gemaakt’ heeft nu ze bij hitomroep MAX zit, denkt Johan, maar hij helpt haar uit die droom. “Dat is niet zo. Ze is een robotje zonder charisma.”

Ze ziet er wel lekker uit, vindt Johan. “Ik wind me enorm op over mensen die een punt maken van haar strakke truitjes. Ze is een mooie meid met kostelijke ti•ten. Dan is het toch omgekeerd seksisme als mensen roepen dat je dat niet mag laten zien?”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen