Angela de Jong denkt dat Ali B stomdronken was: ‘Wat een narcist!’

Angela de Jong denkt dat Ali B stomdronken is geworden tijdens de historische race van Max Verstappen in Abu Dhabi. “Hij heeft duidelijk in de wodka-Red Bull liggen marineren”, zegt de AD-diva.

Angela de Jong en Ali B © RTL

BN’ers zijn over het algemeen al bovengemiddeld narcistisch, maar tijdens de Max Verstappen-race spoot het bij een aantal van hen echt uit de oren. Naast de hysterische Gordon, was ook Ali B aanwezig in Abu Dhabi. Kort nadat hij voor zijn woning werd beroofd en zijn kinderen gillend naar hem toerenden, heeft hij lekker in zijn eentje het vliegtuig gepakt.

Ali valt Max lastig

Ali heeft het er behoorlijk van genomen in Dubai. Iedereen die het afgelopen etmaal zijn Instagram-stories voorbij zag komen, kreeg in een nanoseconde plaatsvervangende schaamte. Ali was helemaal niet bezig met de historische overwinning van Max, maar vooral met Ali. Hij greep werkelijk álles aan om de situatie op zichzelf te betrekken.

Het dieptepunt van Ali’s racepsychose was het moment waarop hij Max backstage lastigviel met een tenenkrommend slechte raptekst. Dik een minuut lang blijft Max staan om het uit beleefdheid aan te horen, maar ondertussen zette Ali zich voor de ganse natie onherroepelijk voor schut.

Angela: ‘Hij was dronken!’

Volgens Angela de Jong is het evident dat Ali ‘duidelijk beschonken’ was in Abu Dhabi, terwijl zijn vrouw thuis de kinderen aan het opvoeden is. “Door de tv heen was te ruiken dat hij van de zenuwen de hele race in champagne of wodka-Red Bull had liggen marineren”, schrijft ze in het AD.

Het alcohol maakt het narcisme in Ali nog een stukje sterker, vermoedt Angela. Ze wijst erop dat Ali niet Max, maar zichzelf filmde tijdens het allesbepalende rondje. “Een beetje narcist is er nu eenmaal rotsvast van overtuigd dat iedereen op elke oprisping van hem zit te wachten.”

Gênant

Gênanter kan het niet, vindt Angela. “Het is zonder twijfel verreweg het gênantste dat ik sinds lange tijd heb gezien. En dat wil wat zeggen, in het weekend dat Humberto Tan Johnny de Mol interviewde over het ‘grote succes’ van zijn talkshow.”

Ali heeft het flink verbruid bij Angela. “Het niveau van de tekst die Ali B. uitkraamt is zo erbarmelijk (jij bent niet alleen vet cool, door jou drink ik acht Red Bull) dat mijn tenen de rest van de week niet meer uit de kramp willen.”

Fragmenten

Enkele gênante fragmenten van Ali B in Abu Dhabi op een rij:

Ali bij Ziggo Sport:

Ali ergert andere supporters:

Ali rapt voor Max:

En Ali duikt na Abu Dhabi in de cryptowereld:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen