André Hazes jr. zet definitief streep door 2022: ‘Hij is nu in Las Vegas’

De kogel is door de kerk: André Hazes jr. zet ook een streep door 2022. Zijn agenda voor het komende jaar wordt inderdaad helemaal leeg geveegd. “Hij wil gaan reizen. Nu zit hij in Las Vegas.”

André Hazes jr. Beeld: William Rutten

André Hazes jr. heeft weer wat laten horen via zijn management. “De afgelopen periode heeft André zich volledig teruggetrokken om te herstellen van zijn emotionele burn-out”, klinkt het. “André werkt er hard aan om weer beter te worden, maar dit vergt veel tijd en rust.”

‘Hij is in Vegas!’

Wat gaat André dan allemaal doen? Showbizzhyena Yvonne Coldeweijer meldt al een tijdje dat de volkszanger vooral veel wil gaan reizen. Hij zit nu in Las Vegas, meldde ze vanochtend, vóór het statement naar buiten kwam.

Yvonne: “André Hazes is op dit moment al een paar dagen in Las Vegas. Hij is waarschijnlijk toch met een vriend gegaan in plaats van met Rachel, want gezeik. 10 tot en met 19 december verblijven ze in het Bellagio hotel. André wil het komende jaar veel gaan ‘reizen’. Dat zegt hij zelf.”

Vakantie

Klinkt avontuurlijk, merkt Yvonne op. “Maar ik dat hij met reizen gewoon vakantie bedoelt. Opmerkelijk was wel dat Monique tot kort voor vertrek niks afwist van deze Las Vegas reis… Hij had het haar niet verteld. Hij is dus nog steeds niet open over veel dingen.”

“Wel heeft hij tegen haar gezegd in januari naar Florida te willen gaan. Vooralsnog zijn er geen plannen dat Monique en mini-Dré mee zouden gaan.”

Samen kerst?

En kerst dan? “Er zijn wel plannen gemaakt voor Monique en André om samen kerst te vieren, maar niet alles loopt zo ‘rooskleurig’ als sommige mensen vermoeden…”

Voor donderdag kondigt Yvonne een nieuwe aflevering van haar beruchte Popcorn Show aan.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. ook in 2022 niet op radio en tv. Verfrissend?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen