Rachel Hazes laat versierde woning zien: ‘Lijkt wel een bordeel!’

Rachel Hazes maakt met haar huiselijke kerstversieringen geen indruk op showbizzhyena Yvonne Coldeweijer. Ze vindt het er totaal niet uitzien. “Wat een wansmaak. Lijkt wel een bordeel!”

Yvonne Coldeweijer © YouTube, Instagram

De hele woning van Rachel Hazes is versierd voor kerst en dat laat ze graag zien aan haar volgers op Instagram. De gevreesde showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer heeft die story ook even bekeken. “Wat een wansmaak. 😂 Lijkt wel een bordeel!”, giert ze.

Rachel en Cartier

Yvonne heeft het idee dat Rachel het filmpje van haar kerstversieringen niet zonder reden deelt. Ze laat namelijk nadrukkelijk haar kerstboom zien, waar een tasje van Cartier onder staat. Haar zoon André Hazes jr. werd onlangs gespot bij Cartier en toen ging het gerucht dat hij iets gekocht had voor Monique Westenberg.

“Wat zien wij daar! Een Cartier-tasje! Remember: een spion had André gespot in Cartier… Geen love bracelet voor Moon maar toch iets voor z’n moeder?”, aldus Yvonne. “Zien wij La Hazes ervoor aan om dit tasje expres hier neer te zetten en te filmen om duidelijk te maken aan ons dat het Cartier cadeau NIET voor Moon was?”

De volgers van Yvonne denken massaal van wel, namelijk 92 procent.

André in dubio

Hoe gaat het ondertussen met André? Hij woont nog steeds in bij Rachel. “André bevindt zich in een loyaliteitsdilemma… Enerzijds wil hij het allerliefst Moon terug, maar zij geeft aan dat Rachel er bij haar nooit meer inkomt. Anderzijds heeft hij een goede band met zijn moeder, die er niet achterstaat dat hij terug wil naar Moon”, weet Yvonne.

Rachel wil er volgens Yvonne ‘alles aan doen om dit tegen te houden’. “Dit conflict brengt André erg in de war en dit is niet de beste situatie voor hem als verslaafde om zich in te bevinden…”

Op reis naar Vegas

En hoe zit het met die moeder-en-zoon-vakantie van André en Rachel? “Er gingen geruchten dat André met Rachel op reis zou gaan naar Las Vegas volgende week. Een spion meldt vandaag dat hij nu alleen zal gaan… Gaat Rachel niet meer mee door al dit gezeik?”

André heeft inmiddels ook al optredens in 2022 gecanceld. Het ziet er naar uit dat de zanger, die maandenlang heeft gehopt van afkickkliniek naar afkickkliniek, nog lang niet toe is aan een comeback.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Rachel Hazes een smaakvolle vrouw?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen