Ali B reageert op kritiek: ‘Max Verstappen vond het wél leuk’

Ali B reageert op de massale kritiek op zijn kansloze gedrag bij de kampioensrace van Max Verstappen. Volgens de rapper vonden de autocoureur en zijn team het wél leuk dat hij ging rappen.

Ali B © Instagram

De BN’ers hebben zich na de overwinning van Max Verstappen weer eens van hun lelijkste kant laten zien. Wat waren ze allemaal druk om de zaak op zichzelf te betrekken. De lijst van meest narcistische BN’ers wordt ditmaal aangevoerd door Ali B, die de autocoureur op een gegeven moment zelfs staande hield om voor hem te gaan rappen.

Ali steelt Max’ shine

Ali B liet een soort kleuterrijm op Max los: echt niet om aan te zien. Iedereen is dan ook behoorlijk losgegaan op Ali, want waarom probeert hij na de overwinning van Max eigenlijk zijn shine te stelen? En dan ook nog eens met zo’n afschuwelijk slechte ‘rap’?

Volgens Ali vond Max het wél hartstikke leuk. Kennelijk ziet Ali niet wat de rest van Nederland ziet: dat Max het rapje van Ali uit beleefdheid aanhoorde, maar dat hij zich ondertussen werkelijk geen houding wist.

Rapper reageert

Ali haalt zijn schouders op voor al het negatieve commentaar dat hij te verwerken krijgt. “Mooi om te zien dat ik zoveel aandacht krijg, van mensen die vinden dat ik te veel aandacht krijg.”

Max vond het top, denkt Ali. “Ik was net zo blij als de rest van Nederland. Ik heb het geluk dat ik het mocht delen met Max. Hij en zijn team die mij hebben uitgenodigd konden het waarderen en de lol er van inzien. Voor mij is dat veel meer dan genoeg. Beste mensen ik gun jullie fijne feestdagen en rechte tenen.”

Twitter

De tweet van Ali:

Fragment

Ali en zijn kleuterrijm:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen