Twee jaar na fallusbedrog wéér ‘naakte’ BN’ers: haakt kijker af?

Net5 komt vanavond opnieuw met For One Night Only, de tv-show vol strippende BN’ers. De grote vraag is: hoe massaal haakt de kijker af na het fallusbedrog van twee jaar geleden?

For one night only © Cornelie Tollens

Linda de Mol raakte er twee jaar geleden niet over uitgepraat: het nieuwe tv-evenement For One Night Only, waarin bekende mannen ‘he-le-maal naakt’ zouden gaan. De kijker was ontzettend nieuwsgierig naar de ballen van Simon Keizer en Jan Versteegh, want Net5 zag zijn kijkcijfers exploderen tot maar liefst 813.000 kijkers.

He-le-maal niets

Al die kijkers worstelden zich door een bloedsaai programma heen, omdat ze aan het eind een parade van beroemde worsten verwachtten. De BN’ers zouden immers ‘he-le-maal naakt’ gaan. Wat bleek? De kijker kreeg he-le-maal niets te zien. Het bleek een soort vrijgezellenfeestje te zijn voor Linda de Mol, die front row zag en wél van alles zag bungelen.

Dit jaar heeft Net5 ervoor gekozen om de show niet For One Night Only: He-le-maal Naakt te noemen, maar alleen For One Night Only. Oftewel: ook dit jaar gaan de BN’ers alleen maar naakt voor het publiek in de zaal. Heeft de kijker hier wel zin in? Of haakt die massaal af?

Simon reageert

Simon Keizer, die zijn courgette vanavond voor de tweede editie op rij laat luchten, reageert vandaag in De Telegraaf op het fallusbedrog van toen. “Die discussie vind ik onnodig. En het heeft niets te maken met de boodschap van het programma: het aandacht vragen voor kanker.”

“Er is voor gekozen om het op een bepaalde manier op tv te brengen, met een bak licht die hopelijk iets verhult. Dat verandert niets aan het feit dat ik poedeltjenaakt op dat podium sta. Voor een volle zaal, die zich laat horen. Zij kijken, net als de mensen thuis, eerst naar het traject dat we hebben afgelegd, en krijgen dan de striptease gepresenteerd.”

Naakte BN’ers

De BN’ers die dit jaar meedoen aan de brave stripshow zijn Giel Beelen, Frederik Brom, Ellen ten Damme, Olcay Gulsen, Simon Keizer, Johnny Kraaijkamp jr., Fockeline Ouwerkerk, Tjitske Reidinga en Roué Verveer.

De uitzending begint om 20.30 uur op Net5. Wie waarschijnlijk niet gaat kijken is NRC’s tv-recensent Arjen Fortuin. Hij schreef twee jaar geleden: “Die onbegrijpelijke knieval voor de preutsheid was – excusez le mot – het lulligste einde van een televisieprogramma ooit.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

De BN'ers gaan niet naakt voor de kijker, maar voeren slechts een soort privé-striptease op voor Linda de Mol. Raar?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen