Jan Versteegh: ‘Linda de Mol héél dichtbij mijn penis’

Jan Versteegh vindt het een gek idee dat Linda de Mol zijn penis van zo dichtbij heeft gezien. Ze zat er echt maar anderhalve meter vandaan. Dat vertelt hij in de talkshow Open Kaart op YouTube. Het is alweer een jaar geleden dat Linda haar kijkers belazerde met haar ‘piemelshow’ ‘For one night only: he-le-maal naakt’ op Net5. Na twee uur kijken bleken de mannelijke BN’ers alleen maar ‘he-le-maal naakt’ te gaan voor Linda en haar vriendinnen; de kijkers thuis kregen alleen billen te zien.

Linda zat front row en heeft alles wel héél goed gezien, vertelt Jan. “Linda de Mol, niet om haar naam te noemen, maar zij zat recht voor mijn neus. Er zat denk ik anderhalve meter tussen. Dat is dichtbij, hoor. De dochter van Linda de Mol was er ook en die had de riemgesp van iemand in haar gezicht gekregen, dus die had daarna een blauw oog.

De tv-koningin kreeg zijn hele zaakje te zien; de mannelijke BN’ers hadden geen sok om hun pielemuis. “We waren helemaal naakt. Zonder onderbroek, ja. De mensen op televisie hebben een shot van achteren gezien, van onze blote billen, maar de mensen in de zaal hebben het allemaal gezien.”

Niemand in de zaal heeft de beelden van de BN’er-genitaliën gelekt. “Iedereen moest zijn mobieltje inleveren.”

Het was een leuke avond, aldus Jan. “Ik heb daar hard voor getraind en ik had de laatste twee weken ook geen koolhydraten gegeten enzo. Toen zat ik wel strak in mijn verpakking, maar ik werd er echt niet blij van. Dan mag je helemaal niks. Dan eet je twee keer per dag kip, wat broccoli en een heel klein beetje rijst en allemaal shakes en zeven dagen per week sporten.”

Ik dacht: als ik dit er allemaal voor moet laten, dan maar niet. En toch: als je dan foto’s ziet van rond die tijd, dan denk ik toch: zo, ik zag er wel goed uit daar hoor.

Foto: Cornelie Tollens

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen