Jan Roos sloopt Evert Santegoeds na kritiek op Wilfred-roddel

Jan Roos vindt de kritiek die Evert Santegoeds heeft geuit op zijn programma RoddelPraat heel erg schijnheilig. De hoofdredacteur is een ‘hypocriet stuk stront’, zegt de gevreesde opiniemaker.

Jan Roos en Evert Santegoeds © RoddelPraat

Evert Santegoeds vindt het veel te ver gaan dat Dennis Schouten en Jan Roos in hun programma RoddelPraat het gerucht hebben gelanceerd dat Wilfred Genee is vreemdgegaan met RTL-presentatrice Laurien Verstraten. Het gerucht bezorgde RoddelPraat de meest bekeken aflevering ooit, maar volgens Evert zit daar een zwart randje aan.

Evert is kritisch

Je moet als roddeljournalist je verantwoordelijkheid nemen, aldus Evert. “Bij ons was altijd de stelregel: je moet een huwelijk niet kapotmaken”, zegt hij. “Er zijn wel kinderen bij betrokken.”

Het is niet te geloven, vindt Jan. Hij wijst erop dat Evert hem eind 2014 op de voorpagina van De Telegraaf heeft gezet met een foto waarop hij wordt omringd door drie stripteasedanseressen. De foto werd gemaakt op een feestje van omroep PowNed. “Op de beelden maakt Roos (37, getrouwd en drie kinderen) een versufte indruk”, klonk het.

Hypocriet

Het is dus ongelooflijk hypocriet, aldus Jan. “Evert Santegoeds, dat is die zeikerd van de Privé. Hij zit ook altijd bij Shownieuws en het is zo’n ontzettende zeur die oude zeikerd. Die had een heel verhaal, hè, bij Radio 538. Dat wat wij hebben gedaan met Wilfred Genee, dat dat niet kan! Hij zegt: ‘Nee, dat kan helemaal niet!’”

Jan vervolgt: “Die man heeft dus al 200 jaar een roddelblaadje, waarin allemaal bullshit over BN’ertjes in staat. Hij zegt: ‘Je moet geen huwelijk kapotmaken.’ En dat zouden wij hebben gedaan als het gaat over de Ladyshave, omdat wij hebben verteld dat hij met Laurien Verstraten lag te wippen voor een huurkortinkje.”

‘Hypocriete klojo!’

Het is volgens Jan ongekend. “Evert Santegoeds, die zijn centen heeft verdiend de afgelopen eeuw met roddels over BN’ers, gaat nu roepen: ‘Wat ze nu bij Roddelpraat doen, kan eigenlijk niet! Dat hebben wij nog nooit gedaan! Nee, wij houden gezinnen altijd heel!’ Flikker toch op man, hypocriete klojo en ongelooflijke opportunist!”

“Hij heeft over de rug van ik weet niet hoeveel mensen zijn centen proberen te verdienen! En nu huilebalken, omdat wij een scoop hebben en hij niet. Wat denk je als die natnek het had geweten? Dat hij het niet in de Privé had genoemd? En niet bij Shownieuws had genoemd? Wat denk jij?”

RoddelPraat

De nieuwste aflevering van RoddelPraat bekijkt u hier.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Evert Santegoeds hypocriet in deze?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen