Ali B wéér geplaagd door woeste oom: ‘Sorry gezegd? Nooit!’

Ali B wordt wéér geplaagd door zijn woeste oom Mohamed. Er is voor BN’ers niets belangrijkers dan hun imago, maar aan dat van Ali zit zijn familie nu flink te morrelen. “Hij zit te slijmen!”

Oom en Ali B © Instagram, RTL

BN’ers worden compleet geleefd door hun imago. Je ziet aan Frank & Rogier hoe snel het kan gaan als je rollebollend over straat gaat. Ook voor Ali B is het nu oppassen geblazen, want het jurylid van The Voice of Holland is in een soort online straatgevecht beland met zijn oom. En die dreigt nu voor de twééde keer met een filmpje te komen.

Woeste oom

De familie van Ali B is helemaal over de zeik vanwege zijn documentaire op Videoland, waarin het onder meer gaat over zijn inmiddels overleden vader. “Zijn vader heeft de gas aangezet in zijn woning toen ze heel klein waren”, klinkt het bijvoorbeeld. En: “Gelukkig was de balkondeur open. Anders waren jullie dood geweest.”

Een grove schande, vindt Mohamed, de oom van Ali en de broer van Ali’s overleden vader. “Iedereen in de familie haat jou op dit moment en iedereen praat over jou Ali van: ‘We zien hem op dit moment liever dood dan levend'”, brieste hij in een pikante video op social media.

Schaamtecultuur

Lange tijd zweeg Ali, maar de rapper heeft momenteel wat te promoten in de media, dus komt hij ook niet uit onder kritische vragen. Aan de talkshowtafel van Johnny de Mol gaf Ali aan zijn oom wel te begrijpen, omdat hij uit een schaamtecultuur zou komen. En ook bij Boulevard heeft Ali zich uitgesproken.

Ali in Boulevard: “Ik heb hem niet gesproken, maar hij heeft wel gezegd dat hij spijt heeft van wat hij heeft gedaan. Mijn oude opa in Marokko… Voor hem is het ook verwarrend. Hij heeft ook spijt. We hebben het heel mooi laten rusten in de familie, zoals het hoort, in plaats van hier bij jullie in Boulevard.”

‘Excuses? Nooit!’

Volgens oom Mohamed heeft hij helemaal niet zijn excuses gemaakt. Hij zegt tegen het online roddelkanaal Marwa Juice: “Ik nooit van mijn leven. Hij kan mij niet antwoorden. Want ik ben degene die alles weet wat Ali kapot kan maken. Mijn broer was mijn vriend. Hij probeert te slijmen.”

Marwa tegen Mohamed: “Dus wat hij aan RTL Boulevard heeft verteld, klopt niet toch? Met dat u spijt heeft.”

Tweede video

Mohamed: “Klopt, ik heb hen niet gezien of met ze gepraat. Ik vraag die stukjes waar zijn moeder en oma staan te liegen over mijn broer weg te halen.”

Ali zal voor de tweede keer voor schut worden gezet door zijn oom. “Binnenkort kom ik met andere video. Ik ben ook bezig met advocaat.”

Instagram

Marwa Juice en Mohamed in gesprek:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Ali B loopt in de media te ruziën met zijn oom. Ordinair?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen