Yvonne Coldeweijer blokkeert Farja Farvardin: oorlog in juiceland

Het is oorlog in juiceland: Yvonne Coldeweijer en Farja Farvardin liggen met elkaar overhoop. De juicers, ook wel bekend als Alberta Verlinde en FawryNotSawry, zijn geen vrienden meer op Instagram.

Yvonne Coldeweijer en Farja Farvardin © YouTube

Yvonne Coldeweijer is in rap tempo de meest besproken sterrenkundige van Nederland geworden, terwijl Farja Farvardin zich de roddelkoning noemt. Toch heeft Yvonne evident meer pittige roddels dan Farja, die zich opwerpt als de Moeder Teresa van juiceland. In die rol is hij echter niet bepaald geloofwaardig.

Ruzie over Hazes

Zo uitte Farja een tijdje geleden kritiek op Yvonne vanwege het verspreiden van een gerucht over de psychische toestand van Sarah van Soelen, de ex van André Hazes jr. Niet veel later kwam hij zelf echter met dezelfde roddel en verklapte hij en passant nog veel meer details. Op de landelijke radio.

Ook de breuk tussen Farja en Yvonne als Instagram-vrienden heeft te maken met Sarah. Yvonne haalde de landelijke media met de primeur dat André en Sarah uit elkaar gingen en daar was Farja een beetje pissig over. Hij meldde dat twee weken eerder namelijk ook al. Yvonne riep daarna dat dat onzin was en wees hem terecht in een video.

‘Bye b*tch!’

Toen Yvonne twee weken later zelf met het nieuws kwam, zei Farja enigszins geprikkeld: “Graag gedaan wijfie.” En: “Het klinkt ook allemaal een beetje gek, want je probeert je gelijk te halen terwijl iemand z’n relatie over is, maar als mensen je gaan uitmaken voor leugenaar of fake news, dan wil je wel even laten zien dat je het bij het rechte eind had.”

Yvonne daarop: “Farja probeert mijn juice te claimen. Dat doe je als je nooit meer juice hebt. Dan ga je zeg maar met terugwerkende kracht juice van andere mensen claimen, hahaha. Het maakt niet uit. Nee schat, weet je, superleuk, maar je had het gewoon fout twee weken geleden. Don’t worry, het is afgelopen zondag uitgegaan en ik heb daar hartstikke veel bewijs voor. Bye b*tch!”

Insta-block

Nu komt Farja terug op hun fittie van toen. En wat blijkt? Het is nooit meer goedgekomen. “Ik heb haar twee keer ontmoet. Ze was superaardig maar ze heeft mij dus laatst geblokkeerd. Ik had namelijk twee weken eerder aangekondigd dat het uit was tussen André en Sarah. Vervolgens ging zij mij belachelijk maken in een video dat het fake nieuws was en twee weken later vertelde ze zelf dat het dus wel uit was.”

Hebben ze het niet uitgepraat? “Ze gaf aan dat ze mij als haar grootste concurrent zag…? De meid neemt haar baantje wel erg serieus. Ik zie dit niet als een wedstrijd of iets. Ik doe dit echt als hobby.”

20K voor Alberta

Farja denkt dat Yvonne niets te klagen heeft. “Zij doet het erg goed en iedereen heeft het over haar dus wat ga je je druk maken om mij? En daarnaast verdient zij zo’n 20K per maand aan haar roddels dus volgens mij lacht zij het hardst toch?”

“Maar ik zou nooit met haar willen ruilen. Ik ben zo gelukkig met de dingen die ik naast het roddelen en juice mag doen. De programma’s die ik mag presenteren, events hosten, theatershows etc. Niet iedereen kan dat zeggen.”

De juicekanalen (de roddelbladen van de moderne tijd) van Yvonne en Farja vindt u hier en hier.

Instagram

Farja klapt uit de school:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen