Sarah van Soelen reageert eindelijk op vraag over André Hazes jr.

Sarah van Soelen reageert na drie weken eindelijk op een vraag over haar ex-geliefde André Hazes jr. Tot nu toe zweeg ze als het graf, maar nu laat de influencer toch iets van zich horen.

André Hazes jr. en Sarah van Soelen © Instagram

De relatiebreuk tussen André Hazes jr. en Sarah van Soelen werd drie weken geleden bekendgemaakt door de beruchte Yvonne Coldeweijer, maar een officiële verklaring is er nooit gekomen. Volgens de Story is hun relatie verpest door Yvonne, maar volgens Yvonne heeft André alle banden verbroken na een vermeende ‘psycho-actie‘.

Sarah reageert

Sarah heeft tot nu toe op geen enkele vraag over André gereageerd, maar nu laat ze toch iets van zich horen. Ze heeft op Instagram namelijk kort contact gehad met showbizzkenner Farja Farvardin, beter bekend als FawryNotSawry.

Eigenlijk wilde Farja iets weten over een ander showbizzrelletje, maar aan het eind van hun gesprekje vraagt hij alsnog: “Hoe zit het nou tussen jou en andre?”

Sarah daarop: “Doe ik geen uitspraken over, het gaat iig goed met mij 😘.”

Geheimhoudingsplicht

Het is de eerste keer dat Sarah reageert op een vraag over André. Ze geeft dus aan niets te willen zeggen. Volgens showbizzwatcher Yvonne Coldeweijer heeft dat te maken met een geheimhoudingsplicht. “Sarasoel heeft aan mensen verklaard dat zij een geheimhoudingscontract heeft moeten tekenen”, legt ze uit op YouTube.

Waarom heeft ze zo’n verklaring getekend? “Dat heeft er mede mee te maken dat er een hele juicy documentaire gaat verschijnen over het leven van André Hazes, waarschijnlijk volgend jaar. Er is natuurlijk al heel veel gefilmd en het zou ontzettend schadelijk zijn en heel erg veel geld kosten als Sarasoel nu allerlei dingen naar buiten ging brengen.”

Met modder gooien

De makers willen voorkomen dat Sarah met allerlei informatie naar buiten treedt. “Over de relatie of met modder ging gooien of hem zwart ging maken of bijvoorbeeld scoops gaat delen die in de documentaire verweven zitten. Daar is een stokje voor gestoken. Sarasoel heeft moeten tekenen.”

Dat verklaart waarom ze zo geheimzinnig doet, aldus Yvonne. “Dat kan er dus aan hebben bijgedragen dat we nu allemaal naar haar profiel zitten te staren, van: doet deze meid nou alsof er helemaal niets aan de hand is?! Weird. Sarasoel heeft dus geheimhouding, mag niets posten over de breuk en mag daar niets over zeggen.”

Geheimzinnig

Shownieuws-deskundige Bart Ettekoven ergert zich eraan. “Waarom heeft zij nog steeds niets bevestigd of het over die relatie gehad? Waarom zegt ze niet gewoon dat het uit is? Als je van het gezeur af wil zijn, kun je beter gewoon in een keer zeggen: ‘We zijn uit elkaar.’ Ik snap dat geheimzinnige niet zo, want daarmee houd je het ook in stand.”

Collega Patty Brard heeft gisteren telefonisch contact gehad met Sarah. Patty: “Ze praat – moet ik heel eerlijk zeggen – wel in de verleden tijd. Dan hoor ik: ‘Toen ging ik natuurlijk met André.’”

Instagram

Sarah over André:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Houden André en Sarah de aandacht zelf in stand door hun relatiebreuk niet te bevestigen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen