Ali B rijdt af en toe extra rondje uit angst voor horlogediefstal

Ali B is behoorlijk geschrokken van het nieuws dat Lil’ Kleine op een gewelddadige manier is beroofd van zijn patserhorloge. Zelf heeft Ali ook van die horloges. “Ik rij af en toe een extra rondje.”

Ali B © SBS 6

Het is voor de BN’ers niet makkelijk om zo rijk te zijn. Als ze staan te pochen met hun extreem dure horloges, worden ze daar binnen no time op afgerekend door een stelletje criminelen. Ook Lil’ Kleine was afgelopen weekend de klos: hij werd op zijn hoofd getimmerd omdat ‘ie rondliep met een klokje van 150.000 euro.

Extra rondje

De angst zit er ook goed in bij Ali B. “Ik kijk wel uit. Ik heb ook een dikke klok en als ik rij en ik weet dat de gevolgen zijn dat ik misschien te vinden ben… Ik heb wel eens gewoon mensen in de buurt bij mij zien rijden die er niet horen en dan ga ik wel zelf even kijken wat ze komen doen ofzo, snap je?”, zegt hij in de talkshow HLF8.

Als Ali het vermoeden heeft dat hij op het punt staat om beroofd te worden, dan neemt hij extra maatregelen. “Als ik me onveilig voel, dan rij ik nog een rondje of bel ik iemand die even gaat kijken.”

Pochen met een klokje

Kennelijk vindt Ali dat allemaal waard om maar rond te blijven lopen met zijn peperdure horloges. Wellicht kan hij zich afvragen of het ook voor zijn gezinnetje niet beter is als hij niet meer rondloopt met die klokjes. René van der Gijp koos er bijvoorbeeld voor om zijn Rolex in een bankkluis te leggen.

Angela Groothuizen maakt zich zorgen. “Natuurlijk is het niet goed. Het is natuurlijk helemaal fout. Als iemand de behoefte heeft om ontzettend op te scheppen met een veel te duur klokje, dan moet je dat vooral kunnen doen.”

Gastheer Johnny de Mol: “Maar dat kan niet meer.”

Entourage

Ali vindt het overigens wel vreemd dat Lil’ Kleine de klos was. “Hij heeft wel altijd entourage. Was dat dan de ene keer dat hij alleen liep?”

Johnny: “Misschien was hij even een peukje roken buiten.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat is volgens u de beste oplossing voor Ali B?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen