Nikkie Plessen wordt gespaard door Boulevard: ‘Waar is je reactie?!’

Nikkie Plessen wordt behoorlijk gespaard door RTL Boulevard. Ze werd gisteren in de showrubriek niet gevraagd naar de ophef die online is ontstaan over vermeende discriminatie in haar bedrijf.

Nikkie Plessen © RTL Boulevard

Voor de tweede keer worden Nikkie Plessen en haar modemerk in verband gebracht met discriminatie. Waar het eerst ging om een ’te witte’ make-up-lijn, is er nu controverse over een winactie. Nikkie of haar bedrijf zouden medewerkers namelijk hebben verboden om een moslima uit te roepen tot winnaar van die actie.

Toxische Nikkie

De afzender van het verhaal is het controversiële online roddelkanaal Juice Channel, dat zich baseert op een ‘oud-medewerker’. Het kanaal heeft meerdere bronnen gesproken over de vermeende ‘toxische cultuur‘ in het bedrijf van Nikkie. RTL Boulevard is om een reactie gevraagd, maar wil er niets over kwijt.

Ondertussen ziet Nikkie de weerstand tegen haar en haar bedrijf groeien. Zo zegt influencer Selma Omari spijt te hebben dat ze ooit iets bij Nikkie heeft gekocht en is Cosmopolitan-journaliste Charissa Laeatemia blij dat haar sollicitatie bij Nikkie op niets is uitgelopen. Beide dames hebben hun uitspraken weer verwijderd.

Nikkie zwijgt

Nikkie zwijgt als het graf. Ze mocht gisteren weer een hele riedel over laarsjes afsteken in RTL Boulevard, maar werd op geen enkel moment gevraagd naar de geruchten over discriminatie binnen haar bedrijf. Ook niet door de zogenaamd onafhankelijke mediajournalist Rob Goossens die in de studio zat.

Juice Channel, dat ook beweert dat Nikkie zélf betaalt voor haat optredens in Boulevard, vindt het vreemd. “Wat kan RTL Boulevard toch altijd alles heerlijk verbloemen als er iemand van hun team in het nieuws is! Nikkie was er vandaag weer. Niemand kan het wat schelen dat ‘de laars’ weer hip is. Mensen willen en reactie van je Pikkie!”

Twitter

RTL Boulevard negeert kijkers die vragen hebben over Nikkie:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Nikkie Plessen verantwoording moet afleggen over de vermeende discriminatie binnen haar bedrijf?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen