René van der Gijp weigert travestieshow Carlo Boszhard

René van der Gijp weigert om mee te doen aan de travestieshow van Carlo Boszhard. De voetbalkenner moet er niet aan denken om op hakken te verschijnen in de kijkcijferhit Make Up Your Mind.

René van der Gijp © SBS, RTL

Carlo Boszhard wist in mei maar liefst 1,2 miljoen kijkers te boeien met zijn eenmalige programma Make Up Your Mind, waarin bekende mannen verkleed gingen als dragqueen. Aan dit programma, dat bedoeld is om de acceptatie van de LHBTIQ+-gemeenschap te bevorderen, deed verrassend genoeg onder meer Peter R. de Vries mee.

René weigert Carlo

Hoewel het voor een goed doel is, heeft René van der Gijp de uitnodiging naast zich neer gelegd. “Je moet er zelf ook een beetje plezier aan beleven, hè? Ik bedoel: ik ben ook gevraagd voor dat Carlo Boszhard-programma om als vrouw verkleed te gaan. Als travestiet”, zegt hij in zijn programma Veronica Inside.

RTL 4 heeft voor 2022 een hele serie afleveringen van Make Up Your Mind besteld, maar René zal daar niet in te zien zijn. “Dat is niet echt zo dat ik denk: dat zou ik graag een keertje willen.”

Johan niet in stripshow

Collega Johan Derksen voegt toe dat ze hem ook niet hoeven te vragen voor de Net5-stripshow For One Night Only. “Ik heb het niet gezien, maar ik las dat er weer een stelletje idioten in hun blote togus op tv gegaan zijn voor een goed doel.”

“Mijn vrouw lost dat op: die maakt voor het goede doel elke maand wat over en dan hoef ik niet met mijn blote leuter op de tv. Dat is toch makkelijker? Dan ben je toch niet goed bij je hoofd als je dat doet? Het staat vrij om geld over te maken en daar hoef je toch niet je l*l voor te laten zien?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zou u het goed vinden als René van der Gijp meedoet aan Make Up Your Mind?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen