Bridget Maasland steunt Rachel Hazes’ aanval op Angela de Jong

RTL Boulevard-ster Bridget Maasland steunt de tirade van Rachel Hazes aan het adres van Angela de Jong. Ze heeft de lange woeste brief van de kettingrokende weduwe geliket op Instagram.

Angela de Jong en Bridget Maasland © RTL Boulevard

Bridget Maasland is op een ongelooflijk pijnlijke wijze aan de kant gezet door André Hazes jr., maar heeft nog wel een prima verhouding met haar oud-schoonmoeder Rachel Hazes. De woeste weduwe heeft nu een boze brief gestuurd aan Angela de Jong en die wordt gesteund door Bridget. Ze heeft Rachels boodschap geliket op Instagram.

Bridget steunt Rachel

Het is geen verrassing dat Bridget de brief van Rachel steunt. Ze horen immers allebei tot het gilde van impopulaire BN’ers die regelmatig de klos zijn op sociale media én bij Angela, die de stem van het volk vertegenwoordigt.

Angela heeft Bridget behoorlijk gebasht tijdens haar slipjesaffaire. Sterker nog: Bridget bezorgde Angela haar meest gelezen column ooit. Dat Angela er nu van langs krijgt van Rachel, vindt Bridget genieten. Ze heeft Rachel beloond met een like.

Weinig support

Van andere BN’ers krijgt Rachel relatief weinig steun. De andere sterren die haar liken zijn Leco van Zadelhoff, Rogier Smit, Fred van Leer en het echtpaar Edwin en Anouk Smulders. Bij die laatste twee klotst het geld tegen de plinten dankzij alle fotootjes die hij van de Hazesjes maakt. Hij was ook één van de paparazzi die met André naar Ibiza reisde.

Er zijn slechts een paar usual suspects die ook een berichtje achterlaten op Rachels Insta. “AMEN”, zegt Fred van Leer. “Love and peace”, zegt Maik de Boer. En verder zijn er nog wat hartjes van Patrick en Rossana Kluivert.

Pijnlijk

Dat Rachel zo weinig steun krijgt van de sterren is natuurlijk behoorlijk pijnlijk. Eigenlijk weet iedereen wel dat de mening van Angela over de Hazesjes breed gedeeld wordt en het dus niet zo handig is om opzichtig in het Hazes-kamp te gaan zitten.

Eén van de weinigen die wél opzichtig in het Hazes-kamp zit, is Guido den Aantrekker. De hoofdredacteur van de Story is goed bevriend met André en hekelt alle negatieve publiciteit over de zanger.

Instagram

De Instagram-post van Rachel en alle likende BN’ers:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat vindt u van het Hazes-kliekje?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen