Martijn Koning over Eva Jinek: ‘Weet niet hoe rancuneus ze is’

Martijn Koning weet niet of hij ooit nog welkom is in de studio van Eva Jinek, als hij dat zelf al zou willen. “Ik weet niet hoe rancuneus zij is”, aldus de komediant voor de camera van Shownieuws.

Eva Jinek en Martijn Koning © RTL, SBS

Eva Jinek heeft het haar vroegere huiscabaretier Martijn Koning nooit vergeven dat hij Thierry Baudet de studio uit heeft gejaagd door het uitspreken van een pittige roast. Na een halfjaar rakelde Eva de ruzie anderhalve maand geleden weer op in een talkshow bij de NPO, waarna Martijn gevoelige appjes met een redacteur van Jinek openbaarde.

Frustratie en wrok

Zal Martijn ooit nog in de studio van Eva verschijnen? Shownieuws vroeg het hem gisteren. “Geen flauw idee. Ik denk dat het niet zo is, nee. Ik denk niet dat ik nog welkom ben, nee.”

Het is ook de vraag of Martijn zelf überhaupt nog zijn opwachting zou willen maken in Jinek. “Nee, geen idee. Ik weet niet hoe dat zit. Er is daar zoveel misgegaan en er is zoveel frustratie en wrok. Ik weet dus niet of het werkt. Nee, dat lijkt me niet. Ik denk dat er teveel gebeurd is: voor én achter de schermen. Teveel gebeurd.”

Rancuneus

Is het dan een afgesloten hoofdstuk? “Ik denk dat je nooit over afgesloten hoofdstukken moet praten. Het leven is een open boek, dus je weet nooit waar het heen kan gaan, dus het is zeker geen afgesloten hoofdstuk.”

Martijn sluit niet uit dat de ruzie ooit wordt bijgelegd. “Dat weet ik dan niet, maar wel dat het ooit weer verdergaat. Ik weet niet hoe rancuneus type zij is. Het lijkt me niet toch echt?”

Fragment

Het fragment uit Shownieuws:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Martijn Koning weet niet hoe rancuneus Eva Jinek is. Wat denkt u?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen