Mark Gillis voor het eerst sinds mishandeling op tv: bloedrood oog

Mark Gillis, bekend van de SBS 6-soap over de steenrijke familie Gillis, is gisteren voor het eerst sinds zijn mishandeling weer op televisie verschenen. Hij ziet er nog steeds gehavend uit.

Mark Gillis © SBS 6

Een week geleden, in de nacht van zaterdag op zondag, is Mark Gillis overvallen in zijn chalet op een vakantiepark in het Brabantse Ommel. Hij werd zwaar mishandeld en enige tijd vastgehouden. Uiteindelijk gingen de drie dieven er met een nog onbekende buit vandoor. De foto van de mishandelde Mark lekte al snel uit via Juice Channel.

Te grazen genomen

Mark verscheen gisteren voor het eerst vrijwillig in beeld, namelijk voor de camera van Shownieuws. Hij heeft nog steeds een enorm blauw oog en een bloeduitstorting in zijn rechteroog. De realityster ziet er daardoor uit als een personage uit een slechte horrorfilm. Heel erg vervelend allemaal.

Hoe valt Mark zich na de laffe overval, waarbij hij te grazen werd genomen door drie of vier mannen? “Ik ben totaal geen bang type. Ik heb altijd van kinds af aan geleerd dat je goed op moet letten en deze kwam voor mij onverwachts. Het doet wel iets met je.”

Blauw oog

Het gezicht van Mark is volgens hem al aardig hersteld. “Ik heb wel blauwe plekken en mijn gezicht is nu alleen nog maar en blauw oog, maar het was helemaal dik. Ze hebben in het ziekenhuis ook allerlei scans gedaan en daar ben ik gelukkig goed van af gekomen. Ik heb wel een hersenschudding.”

Wie zijn de daders? “Toen ik hier aankwam stonden ze me op te wachten. Ik ga er niet heel veel over vertellen, want er ligt een onderzoek bij de politie en in onderling overleg hebben we afgesproken dat we daar niet over uit gaan wijden.”

Shownieuws

De Shownieuws van gisteren kunt u terugzien via KIJK.nl. Er is nog geen fragment van het interview met Mark beschikbaar.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Mark Gillis 'gewoon' is overvallen of spelen hier duistere zaken?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen