Margriet van der Linden krijgt kritiek op nieuwe taxi-opening

Margriet van der Linden krijgt behoorlijk veel kritiek op de nieuwe opening van haar talkshow M. De presentatrice komt nu elke avond aanrijden in een taxi, voordat ze plaatsneemt in de studio.

Margriet van der Linden © NPO

De makers van talkshow M hebben een andere opening bedacht voor het programma. Presentatrice Margriet van der Linden komt nu elke avond aanrijden in de taxi van een vrouwelijke chauffeur. Ze vertelt dan aan haar wie er allemaal te gast zijn in het programma. Vervolgens stapt ze uit om als een soort filmster haar studio in te lopen.

Kritiek op taxiritje

Wat een flop, vindt Televizier-journalist Jef Willemsen. “Drie dagen M met de nieuwe opening en de vraag is waarom. Die taxirit, pijnlijk duidelijk in scène gezet, voegt niks toe… Margriet in een voice over haar gasten laten aankondigen voordat ze zelf opkomt om “start de show” te roepen haalt ook alle vaart uit de show”, twittert hij.

Ook andere kijkers vinden het volstrekt onnodig. “Wat is dit flauw met die taxi”, zegt Joop. En Dave: “Wat is dat voor flauw gedoe in die taxi bij M? Toch geen vast item hè?”

‘Stop er maar mee!’

Kijker Jan denkt dat M er goed aan doet om deze opening weer uit het programma te slopen. “Houd maar op met die intro met die taxi. Het voegt niets toe. Gewoon flauwekul.”

Anderen maken zich er druk om dat Margriet geen gordel én geen mondkapje draagt in de taxi. “Margriet hoeft dus geen kapje op in de taxi. Opmerkelijk”, zegt Helena.

Fragment

Het taxiritje:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat de nieuwe taxi-opening van M toegevoegde waarde heeft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen