Lieke van Lexmond slikt druppels tegen stress, niet die van Giel

Lieke van Lexmond is nog steeds aan het bijkomen van de mediarel over haar edelstenenzwendel. Ze slikt nu druppeltjes tegen paniekaanvallen en stress. “Het is heel fijn, het maakt je rustig.”

Lieke van Lexmond © Instagram

De maanzusjes Lieke en Jetteke van Lexmond zijn vorige maand grandioos door de mand gevallen. Edelstenen die ze verkochten in hun webshop bleken keiharde namaak te zijn. De reactie van Lieke? Woest was ze. Op de media. Want die moeten haar áltijd hebben, brieste ze. Nu zit ze, net als Giel Beelen, aan de druppels. Daar handelt ze namelijk ook in.

Lieke slkt druppels

Inmiddels is Lieke weer helemaal zen. Ze laat in haar Instagram-stories zien dat ze druk bezig is met het plakken van streepjescodes op haar producten. In het bijzonder prijst ze haar Calm Down-druppels aan. “Ik ben nu de Calm Down aan het doen. Nou, wat is het? Het is een práchtig kruidenmengsel wat voor ons persoonlijk werkt als een tierelier.”

Oh, wat doen die druppels dan? “Deze bijvoorbeeld, de Calm Down, is honderd procent natuurlijk. Ehm, het is heel fijn tegen paniekaanvallen, mocht je een beetje stress ervaren door bepaalde zaken (maakt gebaar waarmee ze verwijst naar de enorme mediarel, red.), dan maakt het je rustig. Het zorgt ook voor een goede nachtrust.”

Twee pipetjes

Ah, Lieke gaat helemaal knock-out vanwege een valeriaanoverdosis. Lekker spiritueel. “Ik ben fan en ik denk dat als jullie het gaan gebruiken jullie eigenlijk ook. Zo hebben we nog een aantal mengsels die je kunt gebruiken. Hier, het zit in m’n thee. Ik heb er zelf twee pipetjes in gedaan en geloof me: je slaapt als een roos.”

Lieke verkoopt ook een kindervariant van de druppels, zodat je die ook helemaal laveloos door huis kan laten lopen. Wat daarin zit? Dat meldt ze niet op haar website. Ze houdt het er slechts bij dat het 40 euro kost. Gelukkig schijnen de druppels wel heel effectief te zijn. Voor Lieke’s portemonnee.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Lieke van Lexmond meldt op haar website niet eens wat er in haar druppels voor kinderen zit. Schandalig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen